Rokonok

2010. szeptember 15. 16:41

Igaza van Iványi Gábornak: fortélyos félelem igazgat.

2010. szeptember 15. 16:41

„Javaslom megnézni Szabó István Rokonok című filmjét. Móricz regénye, illetve az abból készült mozi ugyanis bemutatja azt a lápvilágot, amely megmérgez, majd megöl egy társadalmat.

Ez onnan jutott eszembe, hogy az NFÜ vezetője is rokont nevez ki főosztályvezetőnek, Meggyes Tamásnak Esztergomban pedig nem akadt jobb jelöltje önnön helyettesének, mint Kövér László testvérének volt felesége. Kövér Szilárd neve adótartozásokkal eltűnt és felszámolt cégek környékén került elő. (Nem értem, hol van ilyenkor a Mikola-család?)

De ugyanez a lápvilág rajzolódik ki, amikor egy kétes múltú Papcsák Ferenc nyomoz, mint tisztakezű. Az az ember, aki csekély 240 milliót forintot kapott valamilyen, az ügyészség szerint is gyanús szerződésre, és akinek nevében a saját helyettese vásárolt szavazatokat. Pénzért. Erről jogerős bírósági ítélet áll rendelkezésre, a sajtó is beszámolt az ügyről. Mit tudhat még Orbán Viktor erről a Papcsákról, ha elvállalta ezt a kínos melót?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2010. szeptember 16. 14:08
Legalább néha összeülhetnének és egyeztethetnének, hogy ne saját magából csináljon hülyét a ballib média.
Rothmüller Mortizár
2010. szeptember 16. 11:15
szerintem zsóti nem olvassa a kommenteket, de azért üzenem h hülye vagy.
Lopedevega
2010. szeptember 16. 10:59
gréczykém ! Teljesen igazad van a mocsár bűzéről és a lápvilágról. A te és hőn imádott csapatod csinálták ezt meg az elmúl közel hatvan évben, de különösen az utolsó nyolc évben terebélyesedett ki ez a lápvilág, ahol ilyen fehérjehalmazok lophattak rabolhattak és hazudhattak éjjel nappal , ahogy szeretett vezéred be is ismerte. A nemzet tisztulása akkor fog eljönni ha a tefélék eltűnnek a színről. Egyszer és mindenkorra. A polgári társadalom akkor lesz igazán sikeres, ha ti többet nem jelentetek veszélyt a hazára és a nemzetre. Rágcsálók, férgek, tetvek , élősködők mindig is az igazi veszélyt jelentették a tisztességes , Istenfélő és hazáját alázattal szerető gazdára.
soelmo
2010. szeptember 16. 10:34
Az az igazi válasz az ilyen tetűknek, ha figyelemre sem méltatják őket! ne fűzetek véleményt a "jólértesült" közleményeihez csak üssétek be a nem tetszik jelet....h mindenképpen kikívánkozik, inkább egymás között beszéljétek meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!