Az LMP cédulái

2010. szeptember 03. 15:03

Ez a magát bűntelennek valló csapat arról győzködi majd az országot, hogy az utolsó pillanatokban összegyűjtötték a szükséges kopogtatócédulákat.

2010. szeptember 03. 15:03
„Ugye azt az LMP-sek sem gondolják komolyan, hogy ami nem ment heteken keresztül, az hirtelen felgyorsul az utolsó 48 órában? Ez a magát bűntelennek valló csapat péntek este majd arról győzködi az országot, hogy aktivistái az utolsó pillanatokban és felszántva az országot, összegyűjtötték a jelöltjeik indulásához szükséges kopogtatócédulákat. Lám, az akarat, a hit, a zöld ügy iránt elhivatottság és a zemberek józan esze mégis csak csodákra képes. Visznek dömperrel, talicskával, repülőn, mindenhogyan. (...)

A lényeg, hogy az LMP ha begyűjti valahogy az induláshoz szükséges ajánlószelvényeket, ha nem, valami ott bűzlik. Olyan csoda ugyanis nincs magától, hogy az utolsó pillanatban mindenki a fejéhez kap: LMP! Hogy ez eddig nem jutott eszembe! Ráadásul ezt április óta mutatott szerény politikai teljesítményük sem indokolná.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulakman
2010. szeptember 04. 11:41
Az az érdekes,hogy a fidi 2 millió koppantót akart gyűjteni,de "csak 1,4 millió" sikerült lehet,hogy a hiányzó hatszázezret átadta a lmp-nek a fene a gusztusukat hát ennyire ellenzéket csinálnak maguknak, bár ha ilyen áron a maszop megy a süllyesztőbe akkor ám legyen!
Rücsök
2010. szeptember 04. 11:13
Ki mint él, úgy ítél!!
marós
2010. szeptember 04. 06:48
Te csótány, mi történt veled, félre hallottad szeretett főnököd utasítását, és nem a fideszbe martál bele?
1120
2010. szeptember 04. 00:09
"A lényeg, hogy az LMP ha begyűjti valahogy az induláshoz szükséges ajánlószelvényeket, ha nem, valami ott bűzlik." Igen nyomi...valóban ez a lényeg: ha van rajta sapka, ha nincs, akkor is a "kurvanyját"! Hatalmas melóval kicsinálták a kommunisták 1989-90-ben az MSZDP-t, hogy a baloldalon (vagy hol...) ne legyen nekik konkurenciájuk. (Az MSZDP azóta is csak egy viccpárt.) Most azonban annak a kevéske balos (vagy milyen...) érzelmű szavazóknak is egy jó részét elviszik ezek a "mocsok elempések"! Bassza meg... Erről szól ez a történet, semmi másról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!