Esti mese helyett melegpornó

2010. augusztus 24. 10:20

Életünk egyik legfontosabb dolga a szex.

2010. augusztus 24. 10:20

„Életünk egyik legfontosabb dolga a szex. Legalábbis Nagy Zsófi ezt írta tegnap, nekem pedig szüntelenül fölfelé vándorolt a szemöldököm leplezetlen sorainak olvasása közben. Az állam meg lefelé, tehát gyorsan össze is szedtem a szétcsúszott pofázmányom, még mielőtt bárki azt hitte volna, hogy valami végtelenül illetlent vizslatok a monitoron. Habár akik ismernek, tudják: szinte képtelen vagyok megbotránkozni egy-egy durva kép vagy videó láttán. Úgy is mondhatnám, hogy a világhálós szocializációm szerves részét képezte a kemény pornó.(...)

Engem nem foglalkoztatott annyira az ügy, hogy itthon ilyesmit bámuljak, no meg nem is volt korlátlan hozzáférésem akkoriban. Akit viszont a gólyasztoriból átmenet nélkül zökkentett ki egy undorító fotó, hajlamos volt a függőségre. Mire tini lettem, megnőttek a világháló hullámai, és kaptam egy nagyobb szörfdeszkát. A képek helyett már a videók domináltak, s ha valaki belinkelt nekem ICQ-n viccből valami arcpirítót, már reflexből tudtam, mire számíthatok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vikk
2010. augusztus 24. 18:13
Ez nem az eredeti cikk.. meglett eléggé vágva,ezért nincs se eleje,se vége.
Jobbágy
2010. augusztus 24. 17:07
Ez a két klubhálós picsa elvett 15 percet az életemből! Annyira nem bánom, mert melóban vagyok, de akkor is. Egyiknek (mármint cikknek) sincsen sem eleje, sem vége. Ami még nem is lenne baj, ha szórakoztatóan lenne megírva. Miért lettek ezek iderakva? Utóirat: A szőkét azért sunáznám
Vikk
2010. augusztus 24. 16:30
Hali 1: nagyon könnyű úgy egy cikknek más értelmet adni,ha kivágnak belőle gy csomót. 2: HOL A SZÖVEGÉRTÉSETEK EMBEREK? Ennyire ostobákvagytok mint ahogy mutatjátok?
atila68
2010. augusztus 24. 16:16
Nagy Zsófiát sem értettem, ezt meg pláne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!