Ilyen a győzelem...

2010. június 14. 09:16

Csáky sikeresen kigolyózta a parlamentből az »egyedüli magyar« pártot, amivel kb. 109000 ezer magyar szavazatot vetett a szlovákiai magyarság egyre növekvő szemétdombjára.

2010. június 14. 09:16
„Csáky sikeresen elhitette a választókkal, hogy az MKP egységes, nem rendelkezik belső ellenzékkel, amely politikáját ellensúlyozni vagy módosítani lenne képes. Ezzel szavazatokat vesztett.

Csáky önmaga is elhitte, hogy az MKP egységes, nem rendelkezik belső ellenzékkel, amely politikáját ellensúlyozni vagy módosítani lenne képes. Ennek következtében nem a megfelelő arcokra építette a kampányt, s bár az utolsó pillanatokban már nem mert (vagy kollégái nem hagyták őt és további nem megfelelő arcokat) nyilatkozni a szlovák tévékben, a kampány legintenzívebb szakaszában önelégülten pihent, illetve a már meggyőzötteket győzködte nemzeti szín sállal (micsoda ízlés...) a nyakában. Csáky és mások tehát nem voltak tisztában a sajnos negatív kampány célcsoportjával.

Csáky sikeresen kigolyózta a parlamentből az »egyedüli magyar« pártot, amivel kb. 109000 ezer magyar szavazatot vetett a szlovákiai magyarság egyre növekvő szemétdombjára.

Csáky és sleppje következetesen megosztó, uszító, »egyedüli magyar pártozó« és »nemzetárulózó« megnyilatkozásaival elérte, hogy a frissen alakult HÍD az MKP-val szemben definiálhassa magát, s az SAS mellett a másik bravúrra legyen képes.

Csáky és sleppje nem csupán letornázta a magyar parlamenti képviseletet, de a parlamenti küszöb eléréséhez kb. annyi százaléka hiányzott, mint amennyit a Paliho veselá kapurková párt szerzett. Mellesleg ez a happeningpárt minimális kampánya során egyetlen akkora marhaságot sem mondott, amekkorákra az MKP ragadtatta magát. Ez azért elég ciki. Vajon Csáky a másik Palit fogja ezért hibáztatni?

Az is ciki, sőt már egyenesen gáz, hogy még Slota szintjét sem ütötte meg azzal, ahogyan Farkas Ivánt és Berényi Józsefet odavetette a sajtónak, s ő elnökként elslisszolt. A »hűség pártjának« elnöke, akinek a fittnesz a férfias hobbija, nem igyekszik személyesen megköszönni a leghűségesebb választók szavazatait?! Hát nem.

Már nem is gáz, hanem gyávaság, neveletlenség: nem mer odaállni és emelt fővel elismerni a vereséget, üdvözölni a győzőket...”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vizipipa
2010. június 14. 10:48
Azt olvastam, hogy Bugáréknak 750 óriásplakátjuk volt. Az MKP-nak a fele se. Nem gondolom, hogy az eredmény kizárólag ezen múlott. Viszont egyértelmű, hogy Bugárék új párt létükre igen csak el voltak eleresztve. Ki által? Mert kölcsönt azt vissza is kell fizetni!
drienovác
2010. június 14. 09:58
oké, az mkp vezetése elbénázta, hibázott viszont le is mondott testületileg - ezt hívják a politikai felelősség vállalásának, gondolom szerencsére ott a Híd, amelyik remélhetőleg érvényesíti a magyar kisebbség érdekeit, és a leendő kormányzó pártok se lesznek olyan szinten hungarofóbok, mint fico
röviden
2010. június 14. 09:57
Mintha Tótát olvasnék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!