Disznó drámája

2010. június 22. 11:06

Ha Bogár László annyira aggódik a lakosságért, miért nem mondja el, hogy be van szervezve és tud a totális lakossági Echelon-lefedettségről?

2010. június 22. 11:06

„Ha Bogár László annyira aggódik a lakosságért, miért nem mondja el, hogy be van szervezve és tud a totális lakossági Echelon-lefedettségről. Aki erről hallgat, olyan betegséget kezel, amelyet még meg sem nevez, és miközben hagyja elmérgesedni annak kártékony erejét, olyan tüneti hatásokra fókuszál, amelyeket a bajok oka megnevezése nélkül zéró.zéró eséllyel lehet elhárítani.

A népet Krisztus is disznónak Nevezte. Mi is így teszünk. Mégsem emelhet senki ellenünk követ, mivel egyedül mi mondtuk el a hazugok és az árulók, a minket, az Igazságot és az Életet elhallgató és halálra adó hazugok és Emberiség elleni beszervezett bűnözők között a VALÓSÁGOT, mely kizárólag adhatott volna védelmet, és adott azokból valóknak, akik ezt elfogadták, és Megkapták, hogy erkölcsi felemelkedésüknél fogva átléphessék az örökkévalóság és a halhatatlanság Isteni Kapuját. Disznó-mennyország nem létezik. Disznóknak csak Veéres vágóhíd, elektrosokk és valami furcsa halhatatlanságban való örök feldarabolás készült.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. június 23. 08:37
De minek??? Az ilyen munkásság.
Öreg
2010. június 22. 20:38
Olvastam már szellemes halandzsát is, ez nem az. Elolvastam a világról-világvégéről-szóló hagymázas sületlenséget, ami azon tul , hogy zagyvaság, még rendszer sincs benne.Ettől Majakovszkij is jobbat irt. De hogy hogyan keveri ide Bogár Lászlót, akivel lehet vitatkozni, lehet egyetérteni /és inkább egyetérteni/ de ilyen zagycvasághoz odakeverni reklámnak? A Mandiner igencsak megtisztelne, ha nem hozná elénk az ilyen barmokat!
Deunan
2010. június 22. 19:04
Most mi akart ez lenni a disznóktól???
iMan
2010. június 22. 18:39
Megkaptuk ezt az elmebeteget is... Ha lenne hülyeség szűrő szoftver,el is olvasnám. Jut eszembe! Lipót mikor nyit ki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!