A gárda kurvája

2010. április 07. 07:51

M. Nikolett levonhatja a tanulságot: kurva lesz itt mindenki, aki a politikába ész nélkül berongyol.

2010. április 07. 07:51
„Gárdakurva lett – mások szemében. Így nevezi az a rövid fotómontázs, amelyet valamely találékony elme a pornófilmek közé csempészett a világhálóra. Szerző nincs, a klipecske végén felirat: Hit Erkölcs Becsület – így, vesszők nélkül –, és aztán: Nem ezért indultunk. Ha a gárda tiltakozik imigyen, akkor M. Nikolett megtanulhatja egy életre, itt is csak addig kellett, amíg a vágóképeken jól mutatott – egyenruhában. Levonhatja a tanulságot: kurva lesz itt mindenki, aki a politikába ész nélkül berongyol. (...)

Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábvezetője a tegnapi Magyar Hírlapban a Jobbikról: »Az elmúlt hetek ügyei azt mutatják, hogy valójában a szerencselovagok gyűjtőpártja, amellyel összefüggésben köztörvényes bűncselekményekről, pornószínésznőkről – így, már többes számban! –, offshore ügyekben érintett emberekről hallani.« Nem a Jobbik programjával van baja, nem azzal, hogy a Fidesz addig kacérkodott a szélsőjobbal, hogy annak pártja és metamorfózisokon átesett rohambrigádja is a mindennapok része, valóság lett. Nem azzal van a baj, hogy nyolc éve folyik a polgárok ingerküszöbének lecsiszolása, aminek következtében lassan tényleg hozzászoknak a csattogó bakancsokhoz. Ahhoz, hogy a szélsőjobb a parlamentbe legitimálja magát. Hogy ki kell mondani, amihez ma még nem kell bátorság, s már nem kell nagy ész: súlyos árat fizetünk még ezért a rémálomért, amelyből hihetetlenül másnapos lesz az ébredés.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thehangman
2010. május 08. 23:25
Elítélni valakit csak azért, mert közszemlére teszi bájait, ugyan már. Egyes emberek nagy erkölcs csőszködésükkel csak önmagukat teszik nevetségessé. Véleményem szerint, van aki nézni szereti van aki csinálni. Persze van olyan is, aki csak azért ítéli el, mert másoknak tetszik. Nem vagyok a szabad szerelem híve, de azt mondom a dolog oda vissza működik. Vagyis mindenkinek csak annyi szabadsága lehet mint amennyit másoknak megad. Hogy vannak könnyűvérű lányok és asszonyok ez tény, de ne ítéljünk el senkit ezért. Persze sokan úgy értik hogy nekik mindent szabad másoknak meg semmit. Legyünk őszinték és higgyük el, sokan önmagukat teszik nevetségessé tarthatatlan világnézetükkel, véleményükkel amely ellentmond a valóságnak, és nagyravágyásukkal amely mögött egy jelentéktelen ember van. A hatalom még nem tett senkit naggyá, ellenben sokan belebuktak. Mindennek és mindenkinek és mindennek megvan a maga szerepe a világban, azt hogy néha nem értjük az már egy másik dolog. Ahogy Shakespeare írta: "Több dolgok vannak égen és Földön sem mint azt emberi elme megérteni képes..." Az hogy valamit nem értünk, attól még lehet fontos. Egy másik dolog, a zsidózást be kellene fejezni. Persze bűnbaknak mindig jók, csak néha azt nem vesszük észre hogy másokat hibáztatunk saját trógerúságunkért. Mert a zsidó így, mert a zsidó úgy. Tegyünk fel egy nagy kérdést magunknak: Valóban mindent megteszünk azért hogy sorsunkat jobbra fordítsuk, vagy csak kifogásokat keresünk és a sült galambot várjuk a szánkba.
gót
2010. április 07. 12:00
Na bibsiknek is van végre mire rázni a lompost.. és itt nem elsősorban a nőre gondoltam :D
StavrosMenace
2010. április 07. 11:58
ez a candy lemez derég lejárt már, a nol kinek a kurvája, és frisch rob zombie?
kanpalisoda
2010. április 07. 11:40
"a szélsőjobb a parlamentbe legitimálja magát" Hát épp ez a vazze, hogy a legitimálásnak pont az a lényege, hogy önhatalmát senki se szentesíthesse. Csak a polgárok akaratából lehet oda jutni. "Gondoljátok meg, proletárok" Minden oldalon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!