A magyar nők 80%-a kurva

2010. március 30. 16:01

Ha Gyurcsikácska mondhatja, hogy elb*sztuk nem kicsit, nagyon, akkor én is monthatom!

2010. március 30. 16:01
„Sosem voltam lesbi csak színészkedész volt. Nem kényszrített senki. El tudnám mesélni az egész story t de ahogy el nézem itt ez senkit sem érdekel. Ami érdekel titeket, hogy le járassátok a Gárdát, a jobbikot és jelen esetben engem is. Szerintem hülyeség azt gondolni, hogy ha valki barnára festi a haját és később meg gondolja már nem lehet szőke vagy vörös...... Én is érzem, ez durva példa volt de gondoljátok csak át: Mentek a metrón, melletetek ül két helyes lány, sulisok csicseregnek.... ugye milyen szép csakhogy a lányokna nincs pénze ételre, sulira a szüleik szegények.

Édesapjuk akkora adóságot halmozott fel, hogy nem látnakki belőle.De a lányok megoldják, el adják a lelküket, az egyettlen dolgot ami az övék. Megmentik a helyzetet de elvesztek. Ezt ti nem mondjátok meg róluk csak ha valaki kutat. Ma Magyarországon 100 ból 80 nő ebből él. Akkor most gondoljuk csak át Ha lenne rendes munka lehetőség, lehetőség a tanulásra, lehetőség a normális életre.... mégis ki a fene csinálná ezt. Én soha!!!! De sajnos itt szar a helyzet és ezen kell változtani!

Mikor elkezdtem 3 munkahelyen dolgoztam. Takarítottam egy irodát, ajándékboltban voltam eladó és egy állatkereskedésben vállaltam részmunkát. A körülmények többet követeltek de nem vagytok érdemessek ennél többre ezért nem is ragozom tovább. A fogalmazásom lehet nem felene meg mindenhol de szerintem itt most nem ez a lényeg. Sött tuti van egy rakás helyesírási hibám is. De ettől még ember vagyok és én sem bántalak titeket. Jah még valami ha Gyurcsikácska mondhatja, hogy el basztuk nem kicsit, nagyon!!! Akkor én ismonthatom!!! De én csak magammal basztam ki ő meg még veletek is.. További szép estét mindenkinek. Én most vissza megyek a párom mellé aludni Szebb Jövőt!!”


(A Kuruc.info utólagos közlése szerint nem Müller Nikolett írta a fenti sorokat.)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
plastik02
2010. március 31. 18:16
boldogtalan ország az, ahol a pornó ciki...
balbako_
2010. március 31. 15:03
A hölgy, meg a mamája az kettő, de hogyan jön ki a 80%?
zsanett-kúnrum
2010. március 31. 13:12
a 80% erős túlzás, addig amig pedig a hölgy a megbaszásáért pénzt kap addig semmi probléma de hamár lopkodni kezdené a spermákat a kosztümöket a kamerákat és egyéb ilyen eszközöket akkor nyugodtan meg lehet fedni avval hogy ugyanolyan szarházi mint az emeszpéeszédesz alakulat
jónapotkérem
2010. március 31. 12:03
ja. csakhogy a cikknek nem az a témája, hogy nehéz-e Magyarországon karriert építeni, egy parasztpicsának, hanem az, hogy eddig tolvajok baszták szét az országot, most meg a szétbaszottak fognak lopni... szebb jelent!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!