Halálvicces politikusok

2010. február 11. 13:25

Bagó Zoltán néhány napja ugyanígy tréfálkozott honlapján Gyurcsány és Bajnai halálán. Öngól.

2010. február 11. 13:25
„Oroszvári Péter közleményében afféle városi vándorviccnek nevezte a szöveget, izzadságszagúnak minősítve a Fidesz reagálását, hosszú, egészséges életet kívánva Orbán Viktornak, jelezve, hogy nem lép vissza a jelöltségtől. A történet itt véget is érhetne, ha néhány órával Ágh sajtótájékoztatója előtt nem bukkanunk Bagó Zoltán fideszes megyei alelnök honlapján ugyanerre a szövegre, természetesen a jelenlegi és az előző miniszterelnök nevének behelyettesítésével.

Ezek szerint Bagó tréfálkozása »teret enged az orbáni gyűlöletpolitikának, ami egyben bizonyíték arra is, hogy mocskos kampányra készülnek« (a fideszesek). Aki á-t mond, mondjon b-t is. Bagó mondjon le! Akár ez is lehetne a miniaffér tanulsága. Valójában mindkét politikus megnyilvánulása rettentő ciki, vagyishogy egy különben nem humoros előre gyártott szövegbe politikai viccelődés szándékával ellenfeleik lejáratásán ügyködnek, szinte párhuzamosan, majd egymást túllicitálva tiltakoznak a másik fél vélelmezett durvaságán. Úgy látszik, egy srófra jár az agyuk. Akár koalícióra is léphetnének.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2010. február 11. 14:21
Monnyon le!
drkovax
2010. február 11. 13:53
Nézd meg azt az (ezen a blogon is belinkelt) "bizonyítékot" rendesen. Nagyon erősen photoshop kinézete van (a rajta szereplő adatok erősen nem aktuálisak).
zsanett-kúnrum
2010. február 11. 13:52
"Úgy látszik, egy srófra jár az agyuk. Akár koalícióra is léphetnének.”" halálvicces Bencsik Gyula
gentry
2010. február 11. 13:41
Na mi van a kettős mércével kedves fideszes elvtársak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!