A semmitmondás bajnoka

2010. február 06. 08:52

Eddig két olyan kormány volt Magyarországon, amelyik a leginkább teljesítette kampányvállalásait: Medgyessy a jóléti osztogatással és Gyurcsány a fejlesztésekkel.

2010. február 06. 08:52

„Megtudtunk valamit arról, hogyan élénkítené Orbán a gazdaságot? Nem tudtunk meg. Meg tudtunk valamit arról, hogyan lesz meg az egymillió új munkahely? Nem tudtunk meg. Meg tudtunk valamit arról, mit kezd a romakérdéssel? Nem tudtunk meg. Meg tudtunk valamit arról, milyen lesz a nyugdíjrendszer? Nem tudtunk meg. Meg tudtunk valamit az oktatás átalakításáról, hát az egészségügy finanszírozásáról? Nem tudtunk meg semmit.

Márpedig ma ezek a nagy kérdések Magyarországon. Ehelyett jött a vakítva vetítés, hogy itt minden rossz, de majd jó lesz.

Eközben a nyugdíjasok amortizálását hangoztató Varga Mihály Bloomberg-interjúja felszöktette az adósságkockázati felárat, rogyasztotta a forintot és a részvények árfolyamát. Sió László pedagógusok elbocsátásáról beszél, Mádi László pedig az ingatlanadó bevezetéséről. Minderről egy árva szó sem hangzott el a Fidesz elnökének »évértékelőjében.«”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hajduj
2010. február 07. 18:46
Zsolti fiú, karikás szemei mutatják, hogy nagy az izgalom a házuk táján. Meg valószínűleg ez a túlhajtott szexuális élet ("elkúrtuk") se tesz jót. Tudom, hogy a fiatalember a valaha volt foximaxi modernkori válfaját tanulmányozta (kommunikáció) és nem a matematikát, vagy a projekt, avagy a stratégia tervezés tudományát. Elmesélném, hogy a stratégia tervezés lépései a következők: 1) Vízió 2) Stratégiai célok 3) Prioritások 4)Programok-tervek. Az első három egy korrekt választási program része. Ezeket a Zorbán teljesítette. Ti viszont Zsoltika, mint a GyF kommunikáció része, csak a vízióig jutottatok el és nemcsak a választáskor, hanem a napi tervezés helyett is. Ezért van az ami, kishazánkban. A Zorbán csapat, ha megkapja a pontos adatokat, függetlenül, hogy mi mindent semmisítetek meg tervezni fognak. Hogy jobbat, sajnos afelöl kétségem sincs, mert amit a baller lelkesedés eredményezett azt egy óvodás is képes meghaladni
kutyi
2010. február 07. 15:57
Felejtsük el a két nagyszerű miniszterelnököt és beszéljünk arról is, hogy mit mond Mesterházy jelölt úr ! Az MSZP jelene ! Jó lenne, ha a realitás talaján maradánk.
balbako_
2010. február 07. 08:01
Az meg sem fordul a beteg agyában, hogy a konkrét ígérethez konkrét állapotfelmérés kell?A ballibsi mindig hazudik.Nyilván az országállapot, ami most állítanak is hazug. Hány csonváz van a szekrényben? Ennek kéne utánajárnia ennek a szerencsétlennek is, mert ő is ebben a lyukas csónakban van. Most minden erejével azon van, hogy a lékbetömőt lehetetlenné tegye. Az ilyet kultúrkörökben elmebetegnek hívják.
marós
2010. február 07. 07:46
A hatalom cinkosai legalább annyíra vétkesek az ország tönkretételében, mint a gazdáik. A propaganda hálózat, és az un. szakértők felelőssége nem kerülhető meg. Ezeknek a gazembereknek az aktív közreműködése nélkül, ilyen hosszú idejig, ilyen nagy mértékű rablást nem lehetett volna folytatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!