Egy az utunk?

2010. január 16. 13:27

Jönnek a kínaiak. Mint nyolc éve a románok. Csőstül. A nyakunkra.

2010. január 16. 13:27
„2001 decemberében a Nastaséval kötött „paktum” húzta fel a sorompót 23 millió román beözönlése előtt. (Emlékszünk, ki is ürült Havasalföld meg Dobrudzsa...) Most pedig a Fidesz elnöke a nagy ország alelnökével, Hszi Csinpinggel „pacsizta le”, hogy az IMF-től és az EU-tól felvett, potom 25 milliárd dolláros hitelünk kifizetéséért cserébe beenged százezer kínait.

 

Az utóbbi vád fényében a románok beözönlése egész megfontoltnak, hitelesnek tűnik. Mert abba ne bonyolódjunk bele, hogy a kínaiak mit üzentek volna a hivatalban lévő kormánynak, ha ellenzékével ilyen tartalmú elköteleződést írnak alá! (Bajnaiéknak a belügyekbe való durva beavatkozás miatt rögvest jegyzékben kellett volna tiltakozniuk.) Azt se nagyon taglaljuk, hogy mire mennének a humánerőforrás bővében lévő kínai párt- és állami vezetők, hogy ha százezer honfitársukon adnának túl (különben miért is tennék?), és máris csupán egymilliárd-kettőszázkilencvenkilencmillió-kilencszázezer emberről kellene gondoskodniuk… Azon pedig őszintén sajnálkozzunk, hogy az igazságszolgáltatástól a szocialisták által megmentett Herényi Károlynak egy álhír nyomán sürgősen le kellett hazaárulóznia képviselőtársát. (Óh, szegény Herényi!)”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyg
2010. január 16. 15:05
Aztán, hogy a bukás nagyobb legyen, itt van ez a helyreigazítás is, kár, hogy nem kapott nyilvánosságot. Pótlom, ahol tudom: http://www.hirextra.hu/2010/01/15/helyreigazitas/
Steppenwolf
2010. január 16. 14:11
Ennek az egész csinn bumm cirkusznak a legnagyobb bukója Hernyó volt. Szegénynek, minden megszólalásában sikerül megaláznia magát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!