Klopp megindokolta, miért jegelte Szoboszlai Dominikot

2024. április 22. 14:44

Szerdán újabb sorsdöntő meccs, a liverpooli derbi vár a Vörösökre.

2024. április 22. 14:44
Liverpool v Fulham - Carabao Cup Semi Final First Leg

Fotó: Clive Brunskill/Getty Images

Ahogy azt megírtuk, a Fulham elleni 3–1-es idegenbeli sikerrel visszatért a győztes útra a Liverpool. A Vörösöknél ezúttal csak csereként számolt Jürgen Klopp Szoboszlai Dominikkal, aki a 87. percben léphetett pályára.

Ezt is ajánljuk a témában

A Liverpool tehát behúzta a kötelező három pontot Londonban, így továbbra is harcban van a Premier League-aranyéremért, előrelépett a dobogó második helyére, de azonos pontszámmal áll a listavezető Arsenallal. A lefújás után a német menedzser megindokolta, miért is jegelte a magyar középpályását – az ok a sűrű versenynaptárban keresendő. Az Atalanta elleni csütörtöki El-meccset követően hat helyen is változott a kezdőcsapat, Szoboszlai is ennek lett az áldozata.

A mérkőzés előtt is utaltam rá, hogy utálom több meccsre előre gondolkozni, de mégsem tehetek mást. Három nap múlva újra fontos meccsünk van, meglátjuk, akkor ki kerül a kezdőbe”

– tekintett előre Jürgen Klopp, a csapatot sújtó komoly sérüléshullám után ráadásul lassan ismét a teljes keret a német szakember rendelkezésére áll.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:15
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­ö­­g­ö­s­­ ­­l­­á­n­y­­o­k­­ ­v­á­­­r­n­­a­­k­­ ­­­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
fraktoaster
2024. április 22. 23:04
28 nap alatt 9 tétmeccs. Bloody April. Rotáció. B csapat. Ennyi. És még a fürdős kurva Guardiola hisztizik. XD
akkor ki
2024. április 22. 22:07
Dommal semmi hiba nincs. A válogatott kérdéses szereplését csak a bujkáló proletárok szajkózzák. Domnak ha fél évig kispadozik is helye van a válogatottban, úgy hogy nyugi prolik! Nem hülyék a Pool játékosok! A BL induló pozíció meg lesz. Tudják, hogy új edző lesz, így mindenki óvja az egészségét, hogy készen fogadják az új trénert. Tudják azt is, hogy ilyen káoszos rotációban nem tudnak beton erős játékkal minden meccsen fellépni, így a szerencsére bízzák az egészet! Kupa egy van, a többit elengedték! Lötyögés van, hátra passz Allisonig, nincs akarat, sok rossz passz, gólképtelen csatárok. Az egész csapat teljesítménye önmaguknak is negatív meglepetés, ami a fejekben dőlt el, és ki kell mondani, Klopp bejelentése bizonytalanságot váltott ki! Újult erővel Szalah és Diaz nélkül vágnak bele az új szezonba. Dom virítani fog. Szóltam!!
Andr1s
2024. április 22. 17:12
Szoboszlai saját erejét égeti le.. Rengeteget fut-visszafut vedekezni, nemcsak hogy a tamadasokra igy nem jut ereje, de ezert farad hetről hetre mert túlhajtja magát. Főleg a válogatott meccseken lehet ezt megfigyelni. Sajat pozíciójában kellene maradnia, tegye meg a dolgát akkor amikor tamadasban tenylegesen szukseg van ra es kesz. Ő nem Gattuso..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!