José Mourinho lesz Szoboszlaiék edzője?

2024. április 22. 11:44

A munkanélküli portugál sztáredző ott volt a Liverpool labdarúgócsapatának vasárnapi mérkőzésén a Fulham ellen.

2024. április 22. 11:44

Nyitókép: Justin Setterfield/Getty Images

 

Január 16-án menesztette José Mourinhót az olasz AS Roma, azóta munkanélküli a portugál szakember. Ideje van bőven, így sokszor meccsekre is elmegy. Ahol megjelenik, kicsit összerezdülnek a rosszabbul szereplő csapatok edzői, hogy az ő helyükre pályázik. Szóba hozták már a szaúdi ligában szereplő Al-Sababbal, a Bayern Münchennel, miután kiderült, hogy a nyáron Thomas Tuchel távozik. Március végén az újságírók elcsípték a MotoGP-versenysorozat portugáliai állomásán, Portimaóban, ahol a következőket mondta:

„Nem tudok semmit a Bayern München érdeklődéséről. Jelenleg szabad vagyok, de a nyártól újra szeretnék edzősködni. Soha ne mondd, hogy soha, különösen a labdarúgásban. Jó erőben vagyok és szeretem a munkám. A futball az életem, bármelyik csapatot hajlandó vagyok elvállalni, éppen ezért nem zárok ki semmilyen lehetőséget. Nagyon szeretnék már visszatérni, de türelmesnek kell lennem, márciusban, áprilisban nem ideális új munkát vállalni, az a célom, hogy nyáron térjek vissza” – nyilatkozta a szakember.

Mégis meglepetésként hatott, hogy Mourinho vasárnap váratlanul feltűnt a Fulham–Liverpool (1–3) mérkőzésen, és rögtön beindultak a találgatások, hiszen a Liverpool éppen vezetőedzőt keres a szezon végén távozó Jürgen Klopp helyére – írja a Magyar Nemzet

A brit sajtó szerint nem túl valószínű, hogy a Chelsea és a Manchester United egykori vezetőedzője azért érkezett volna a Craven Cottage-ra, hogy a Fulham vagy a Liverpool vezetőivel tárgyaljon egy esetleges közös folytatásról. De azért ne zárjunk ki semmit, még az is előfordulhat, hogy Mourinho lesz Szoboszlai Dominikék új edzője a nyártól.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:15
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­ö­g­­ö­­s­­­ ­l­­á­­­n­­­y­o­­­k­­­ ­­v­á­­r­n­­a­k­­ ­­­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
zolka50-52
2024. április 22. 14:31
Mourinho már lejáratta magát Angliában. Legemlékezetesebb alakítása az volt, amikor a labdaszedő fiút okolta a vereségért.
cicologus
2024. április 22. 13:47
Nem,ő az újpesté lesz.bele lesz épitve a benzinár ba
pandalala
2024. április 22. 13:36
hoppá :-))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!