Így ünnepelték a Ferencváros szurkolói a 35. bajnoki címet (KÉPEK)

2024. április 20. 19:52

A mérkőzés végén megtöltötték a pályát a boldog Fradi-drukkerek.

2024. április 20. 19:52
A Ferencvárosi Torna Club szurkolói a Groupama Arénában rendezett, gól nélküli döntetlennel véget ért Ferencváros - Kisvárda mérkőzést követően ünneplik a klub 35. bajnoki címét.

Nyitókép: Nagy Gábor / Mandiner

Beszámoltunk róla, hogy a Ferencváros együttese a Kisvárda elleni döntetlennel megszerezte zsinórban hatodik, összességében 35. bajnoki címét. A mérkőzés végén a boldog szurkolók azonnal a pályára rohantak a játékosokkal ünnepelni, fényképeket, mezeket szerezni. A helyszínen tartózkodó kollégánk képein megtekinthetik, hogyan ünnepelte a csapat és a tábor a Fradi újabb bajnoki címét.

 

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­ö­­g­­­ö­­­s­­ ­­­l­­á­­n­­y­­o­k­ ­v­­á­­­r­n­a­­­k­­­ ­­­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
rugbista
2024. április 21. 09:31
A Kisvárdát sem tudták otthon megverni. Örömükben, biztos. Jó lett volna, ha azt látják a kitartó szurkolóik, hogy a játékosok egy ilyen ünnepen legalább megfeszülnek.
ganaji b
2024. április 21. 00:46
A Fradi nem csak a fociról szól. Az egész XX-XXI-i századunkról. Nélküle nincs nemzeti érzés. Mindegy, hogy éppen aktuálisan milyen színű játszik a csapatban, ha nemzetközi játéktéren tudunk szerepelni, akkor az is jó. Persze tudom: " Hol a Fradi szív?" Tetszettek volna forradalmat csinálni, akkor olyanok lennénk, mint a horvátok vagy a szerbek. Ha megnézzük a cseh, szlovák, román , lengyel, balti foci épp olyan szar, mint a magyar - ide nem értve a válogatottat- de alulról építkezve lehet új közösségeket építeni. A példa pedig vonzó. menjen el mindenki valamilyen falusi meccsre.
galancza-2
2024. április 20. 21:45
Sok patkányszurkoló azt szajkózza évek óta hogy a Fradi külföldi játékosai semmit se érnek, rosszabak a magyar játékosknál. Akkor hogy a p.csába nyeri évek óta meg a bajnokságot a Fradi a "csodálatos" paksi magyar játékosok előtt?....A Paks miért nem játszott nemzetközi csoportkörben ,sőt nyári selejtezőben sem az elmúlt sok évben? A csodálatos" hazai szakival, hazai játékosokkal "remekelő Kecskemét nyáron miért esett ki egy lett csapattól?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!