A Bayern Münchentől Manchesterbe: erre vezethet a magyar edző útja

2024. március 25. 20:30

Lőw Zsolt – ha csak nem áll vezetőedzőnek – akár az Manchester United labdarúgócsapatához is mehet Thomas Tuchel segítőjeként.

2024. március 25. 20:30

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

 

Az már korábban kiderült, hogy a nyártól új munkahelyet kell keresnie Thomas Tuchelnek, és segítőinek, így Lőw Zsoltnak is. A német szakember és stábja a német Bundesliga bajnokság vége után távozik a Bayern Münchentől. De könnyen lehet, nem maradnak sokáig munka nélkül. Elképzelhető, hogy visszatérhetnek Angliába, a Premier League-be. A Sport Bild információi szerint több neves edző is szerepel a Manchester United listáján abban az esetben, ha Erik Ten Hag távozna a szezon végén a csapattól. Márpedig nagyon úgy tűnik, hogy a holland mester nem marad a MU-nál. Sajtóhírek szerint a szurkolók által sokat kritizált Ten Hag távozni fog a Manchester Unitedtől, az új tulajdonos, Sir Jim Ratcliffe pedig összeállította azt a listát, akik a szakember utódjai lehetnek.

A listán ott van Thomas Tuchel neve is, valamint Zinédine Zidane, Julian Nagelsmann, Graham Potter, Roberto De Zerbi, Thomas Frank, Ange Postecoglu és Gareth Southgate. A bajorok edzője vélhetően vinné magával állandó segítőit, köztük Lőw Zsoltot, akivel a Chelsea-nél, és a Paris Saint-Germainnél is dolgozott együtt. A londoni kékeknél érték el Tuchelék a legnagyobb sikereiket, Bajnokok Ligáját, Szuperkupát, Világkupát is nyertek.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:18
🍓 ️ ­A­ ­­­d­­­ö­­­g­­ö­­s­ ­l­á­­­n­y­­o­­k­­ ­v­­­á­­r­­­n­­a­k­­­ ­­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Reszelő Aladár
2024. március 25. 20:53
Tuchel nem rossz edző és a csapata is általában ugynazokból áll. Lőw ha akar kaphat saját kispadot, vagy megy a főnökével és akkor a legnevesebb kispadon ülhet.
Akitlosz
2024. március 25. 20:52
Tök mindegy, hogy ismeretlen senki útja merre vezetHET. Bárki útja vezethet bármerre. Ráadásul még visszafelé is. Amit a Mandiner művel az cikkgyártás hírek nélkül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!