Taylor Swift és barátja világraszóló csókja: a Kansas City megvédte a címét

2024. február 12. 06:07

A Kansas nyerte a Super Bowlt, de mindenki Taylor Swiftről beszél.

2024. február 12. 06:07
null

A címvédő Kansas City Chiefs hosszabbításban 25-22-re legyőzte a San Francisco 49ers csapatát a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) vasárnapi nagydöntőjében, a Las Vegasban rendezett 58. Super Bowlon. 

Az NFL-ben ez a kilencedik alkalom, hogy egy klub meg tudta ismételni egy évvel korábbi sikerét,

 legutóbb 19 éve volt erre példa. A Chiefs 1970, 2020 és 2023 után története során negyedszer hódította el a Vince Lombardi-trófeát, négy éve szintén a kaliforniai riválist múlta felül a Super Bowlon.

Andy Reid vezetőedző és Patrick Mahomes irányító a harmadik diadalával nagyon előretört az örökrangsorban: előbbi utolérte Bill Walsh és Joe Gibbs párosát és csupán a négyszeres bajnok Chuck Noll és a hatszoros győztes Bill Belichick maradt előtte, míg utóbbi Troy Aikmant fogta be, közvetlenül felzárkózva Terry Bradshaw és Joe Montana mögé, egyedül a hét diadalával minden idők legeredményesebb játékosa, Tom Brady-től maradt távol. 

A döntő legértkékesebb játékosa immár harmadszor Mahomes lett, 

amivel Montanát érte utol és már csak Brady van előtte öt Super Bowl MVP-címmel, írja az MTI.

Aztán a csók, amit a világ minden táján láttak Taylor Swift és párja, Travis Kelce között. Ahogy írtuk korábban, az NFL-döntőjén mindenki Taylor Swiftre és focista barátja találkozására volt kíváncsi. A kansasi tight end Travis Kelce ugyanis saját jogán is hatalmas sztár, de barátnője, az énekesnő Taylor Swift még nagyobb. A győzelem után volt tehát okuk az örömre.

A TMZ arról ír, 

Taylor és Travis jó darabig csókolóztak a meccs után: úgy tűnt nagyon-nagyon boldogok, és egyértelműen szerelmesek. 

Taylor Swift „a Holdon volt”, amikor Travis Kelce és a Kansas City Chiefs drámai módon megnyerte a Super Bowl-t, ez abból is látszik, hogy milyen őrülten boldognak tűnt, írják. 

A popsztárt sikoltozott, amikor Patrick Mahomes vasárnap este a hosszabbításban az utolsó touchdown-passzt dobta

 az abszolút kiélezett, drámai meccsen.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőmentés

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sober
2024. február 17. 06:34
hát ez fantasztikus!! hát hogy ez a kecel, na meg háát ez a taylor, vagy ki...!!?? igen ez az! ilyet! jaja kecel meg swift vagy ki. ó hát kecel meg swift megcsókolták! ott a fél usa előtt! Óhhhhhhhh! bárcsak ott lehettünk volna, akkor ott mi is wowwwww, meg visítás, meg óhhhhh de álom, óhhhhh kecel! meg taylor. de hát nagy kár, hoogy nem kukkinthatununk be hozzájuk este 10 után! Nemmmmmm! A super bowl után ott kellett volna maradjanak estig (persze addig őrjöng fél america) és ott este a pályán......., hmm, hmmm. na ez lett volna igazi kagzi... Na majd jövőre! minden jót amerika sem találhat fel egyből! Idióták!
Ugandai Bubu
2024. február 12. 14:57
Bulvárfasizmus, itt nálunk ugyanez nemzethy origós, mandariner kesmanyiktakonyba van csomagolva.
Reszelő Aladár
2024. február 12. 14:07
Az első 3 negyed elég felejtős volt, de az utolsó negyen és a hosszabbítás izgalmasra sikeredett. Amúgy meg pár év és egy BL döntő is így fog kinézni, azt már sikerült elérni, hogy egy 45 perces félidő 55 percig tart aminek kb a fele a játék, a másik fele színészkedés, várakozás a bedobásra meg az időhúzó cserék.
Davidw
2024. február 12. 08:32
Egeszen teljesen veletlenul minden evben pont a vegletekig kielezett merkozes ami az utolso pillanatban oriasi meglepetessel er veget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!