Ronaldo megint felült a provokációnak, megszületett a döntés az eltiltásáról (VIDEÓ)

2024. február 27. 09:33

Hiába a szaúdi liga arca, ezúttal nem úszta meg a büntetést.

2024. február 27. 09:33
Al Nassr v Al-Ettifaq - Saudi Arabia King's Cup

Mint arról beszámoltunk, nem először, s vélhetően nem is utoljára cukkolták Cristiano Ronaldót legnagyobb riválisa, Lionel Messi nevének skandálásával. Ősszel még gúnyos mosollyal vette tudomásul a portugál, ám ezúttal teljesen kikelt önmagából: a férfiasságát „ajánlotta fel” az ellenfél, az al-Sahab szurkolóinak csapata, az al-Nasszr 3–2-es győzelme után. A 39 éves CR – bármennyire is érthető a frusztráltsága – alaposan túllépett egy határt.

Ezt is ajánljuk a témában

Az esetet nem mutatta a helyi televízió közvetítése, a Szaúd-Arábiai Labdarúgó Szövetség (SAFF) azonban jelezte, hivatalból kivizsgálja a történteket. Mostanra pedig a határozat is megszületett, a szezonban 20 meccsen már 22 gólt szerző, a góllövőlistát vezető portugál világsztár kétmeccses eltiltást és pénzbírságot kapott.

 

Cristiano Ronaldo hosszú pályafutását már több, komolyabb botrány is szegélyezte: Szaúd-Arábiában folyamatosan provokálják, ezekre már több alkalommal válaszolt fojtogatással, illetve a nemi szervével. Volt, hogy „csak” mutogatott, de olyan is, amikor az elé vágott sálat hozzádörzsölte, majd visszadobta a drukkernek. Az eset után már letartóztatással és kitoloncolással is megfenyegették, egészen eddig azonban semmilyen szankcióval nem kellett szembenéznie.

Fotó: Mohammed Saad/Anadolu via AFP

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
goldie-2
2024. február 27. 12:24
Ezek szerint egy bunkó paraszt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!