Nem könnyű a Liverpool futballistájának lenni: egy szexőrült nő miatt kapott rendőri védelmet Szoboszlai Dominik csapattársa

2024. február 24. 09:51

Trent Alexander-Arnold azóta új telefonszámot kapott és biztonsági kamerákat szereltetett fel otthonában.

2024. február 24. 09:51

Ahogy az elmúlt napokban a brit médiát bejárta: egy perverz nő zaklatja a Liverpoolban futballozó Trent Alexander-Arnoldot. A 24.hu cikke szerint a sportolót mindenhová követi egy megszállott rajongója és mivel látta már otthonánál, egy étteremnél és az edzésre menet is. 

Emellett obszcén üzeneteket, valamint pucér képeket kapott a telefonjára. 

A 25 éves futballista azóta új telefonszámot kapott, biztonsági kamerákat szereltetett fel és testőre is van, hogy az általa szexőrültnek titulált nőtől biztonságban legyen. A Liverpool kulcsjátékosa egyébként jelenleg sérült, ezért a regenerációt is akadályozza a nyugtalanító helyzet.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mitfizetsky-2
2024. február 24. 16:29
Ma 7x Szoboszlai.
masikhozzaszolo
2024. február 24. 11:10 Szerkesztve
És én miért nem vagyok a cikkben? Sokkal több közöm van hozzá, mint Szoboszlainak. Tegnap el akartam menni Debrecenbe, mert Debrecenbe kéne menni. Debrecen (Hajdú)szoboszlai mellet van, tehát bele lehet valahogy írni, hogy szoboszlói. Lai. Ez olyan lett szegény, mint egy késelésnél Allah Akhbár úr. Mindenképp megemlítendő. Meg egyébként mindig, minden enter előtt és után.
rockercicc
2024. február 24. 10:53
Rengeteg angol hülyepicsát látok félvér feka kölykökkel. Összeszűrik a levet ilyen pincében barnult hulladékokkal.
Takagi
2024. február 24. 10:38
Sok hp. csak pénzt, hírnevet akar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!