Luxusautója miatt járt pórul a Manchester United sztárja

2024. január 18. 13:42

Luke Shaw túl sokáig hagyta ott a vonatállomás mellett a méregdrága luxusautóját, ezért pénzbírságot kapott.

2024. január 18. 13:42

Nem élete legjobb periódusát éli a 28 éves balhátvéd, sérülés miatt 2024-ben még nem lépett pályára, legutóbb karácsony előtt játszott tétmérkőzésen a Manchester United labdarúgója. Ráadásul Luke Shaw csapata is pocsék formában van, 21 forduló után a 7. helyen áll a Premier League-ben, a Bajnokok Ligájából és az angol Ligakupából is kiesett, csupán az FA-kupa megnyerésében reménykedhet, bár az eddig mutatott játék és forma alapján erre sincs igazán reális esélye.

A napokban pedig újabb pofon érte Shaw-t, bár ez azért annyira nem fogja annyira földhöz vágni. Az angol válogatott védő a fekete Lamborghini Urus luxusautóját a Cheshire-ben található Wilmslow vasútállomás mellett parkolta le, azonban a kocsit hosszú időre otthagyta. 

A 180 ezer fontos (80 millió forint) crossover szélvédőjére 4 db 60 fontos büntetőcédulát ragasztottak fel a parkőrök, persze a 240 fontos (107 ezer Ft) bírság nem lesz megterhelő költség a játékosnak – írta az Origo.

 A futballista heti fizetése ugyanis 150 ezer font (66,75 millió Ft), vagyis bagatell összeg neki ez a kis büntetés.

Egyébként legutóbb a manchesteriek másik sztárja, Marcus Rashford is a tilosban parkolt, a 26 éves csatár a McLarenjét hagyta rossz helyen.

Fotó: Richard Sellers/Sportsphoto/Allstar via Getty Images

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Puskásné Winch Eszter
2024. január 18. 14:12
Nem a luxusautója miatt járt pórul, hanem szabálytalan parkolás miatt.
Upuaut
2024. január 18. 13:59
Arrafelé nem szokás az autólopás? Legalább néhány próbakörre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!