Felrobbantotta az internetet Valkusz Milán ütése az Australian Openen (VIDEÓ)

2024. január 16. 19:18

Nem mindennapi megoldással hozta nehéz helyzetbe ellenfelét a magyar teniszező.

2024. január 16. 19:18

Ahogy arról korábban beszámoltunk, már csak Marozsán Fábián van versenyben az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, azonban a másik két magyar játékos, Fucsovics Márton és Valkusz Máté  is felhívta magára a figyelmet, ugyanis az Eurosport szerint Fucsovicsé volt a keddi nap legszebb, Valkuszé pedig a nap második legszebb labdamenete.

Ezt is ajánljuk a témában

A két teniszező látványos ütései alább nézhetők vissza: 

***

Nyitókép: Lillian SUWANRUMPHA / AFP

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsek-3
2024. január 17. 14:12
Mandiner szerkesztőség = majomparádé A baloldali média alját sem üti sem mentális sem kultúrális színvonalban. Ezek mellett lassan eltörpül, jelentéktelenné válik, hogy melyik oldalhoz tartozik habosítva azzal, hogy mára a baloldali kommentelők legaljának pöcegödrévé vált
Aegopolis.
2024. január 17. 00:35 Szerkesztve
🤬 Idióták, ha már bombasztikus címet adtok, legalább a srác nevét próbáljátok helyesen leírni: Valkusz MÁTÉ. Milán ugyebár az "Úristen, ki ez a lány?" című limonádésláger előadója, ami ugyan szintén felrobbantotta az internetet, de nem az Australian Openen.
2024. január 16. 21:01 Szerkesztve
Valkusz ütése. nagybetűvel hirdetve "Video" A video ehhez "tajvan támad". Mandiner. Attól még nem lesznek jobbak, hogy az olvasót hülyének tartják. A módszer tipikus: maguk képtelenek egy értelmes és működő oldalt létrehozni. Csak kattintásra vadásznak. Bevett, ócska, alpári stílus egyenlő "Mandiner. Csak így tovább, fokozzák szabadon saját hiteltelenségük, a következő választásig. Jó reggelt, önkárosító magyar ujságírás. Viszont Önök az olvasót károsítják és magyororszák kommunikációkultúráját. Pofátlan, prepotens, megbízhatatlan, öntelt orgánum. "Felrobban, de akkorát, hogy hiteltelenségük még a a füszerkesztőjük is kiszippantja az ablakon. Figyelem mindenki azonnal a pincébe: megjelent a Mandiner új száma és robban. Fogja mindenke rögtön be az orrát. a mandiner bűzlik.
rugbista
2024. január 16. 19:35
Csakhogy az Elugrósporton Fucsovics pontja lett a nap pontja! Valkuszé "csak" a második. Csak az a kár, hogy egyébként kiestek a srácok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!