„Nehogy azt higgyék, hogy idejöttünk védekezni” – így tüzelte fel Szoboszlai az öltözőben a válogatottat Szerbia legyőzése előtt (VIDEÓ)

2023. december 23. 09:57

„Az az egy kérdés ma, hogy ki akarja jobban, mi vagy ők” – mondta az öltözőben a belgrádi meccs előtt a válogatott csapatkapitánya.

2023. december 23. 09:57
null

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a magyar válogatott Eb-selejtezős meneteléséről készített filmet az MLSZ, az alkotást két napja mutatták be a közönségnek.

Ezt is ajánljuk a témában

A meccsjelenetek és a nyilatkozatok mellett a kulisszák mögé is bepillanthatunk a majdnem másfélórás filmben. Kiderül például, hogy mit mondott Rossi a litvánok elleni meccs félidejében, amikor 2-0-s vesztésre álltak Szoboszlaiék.

De ugyanígy rögzítették azt is, amikor a Liverpool klasszisa a szerbek 2-1-es belgrádi legyőzésekor motivációs beszédet tartott a társaknak.

„Nehogy azt higgyék, hogy idejöttünk védekezni. Minél többet legyen nálunk a labda!” – mondta a csapatkapitány.

Az az egy kérdés ma, hogy ki akarja jobban, mi vagy ők. Ki tesz bele több melót, mi vagy ők. Ki megy bele minden párharcba úgy, hogy onnan győztesen jön ki. Erre egy válasz van: mi! Lehet, hogy nincsenek sztárjaink, viszont mi így együtt sokkal többet tudunk elérni, mint ők. Nagyon sok, sztárokkal teli csapatot megvertünk már. Nekünk nem kellenek sztárok! Mi itt vagyunk egymásnak” – lelkesítette a társakat Szoboszlai a szeptemberi meccs előtti pillanatokban.

A jelenet az lábbi videóban 24:40-től látható.

Nyitókép: képernyőmentés

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2023. december 23. 15:11
Így kell 1 kapitánynak szónokolni!!! Brávó!!!
motoman
2023. december 23. 13:26
Nagyon várom már, hogy Schäfer Andris is csatlakozik! Imádom a hatalmas szívét!
Zolotarjov
2023. december 23. 11:18
Na ugye. Magyaros virtus, finesz, és rafinéria..
KBA98
2023. december 23. 11:05
Aranyos fiú!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!