„Ennél sokkal jobb vagy, tesó!” – kiakadtak a csapattársak Szoboszlai értékelésén (VIDEÓ)

2023. december 18. 09:37

Elsősorban a védekezésének értékeit illette kritika.

2023. december 18. 09:37
Dominik Szoboszlai of Liverpool during the Premier League match between Newcastle United and Liverpool at St. James's Park, Newcastle on Sunday 27th August 2023.

A labdarúgók körében komoly presztízzsel bír az EAFC-játékoskártyákon lévő értékelés. Így van ez a Liverpoolnál is, ahol a társak kiakadtak Szoboszlai Dominik „számain”, miután megpillantották, hogy a védekezése csak 34-es értéket kapott a játékban. A társak értetlenségüknek adtak hangot a kártya adatait vizslatva.

@nemzeti_sport

A liverpooli csapattársak reakciója Szoboszlai Dominik EAFC-kártyájára… 🇭🇺💪😅 #szoboszlaidominik #szoboszlai #liverpool #eafc24 #eafc #foryou #fyp #magyartiktok

♬ original sound - Nemzeti Sport

A vasárnapi rangadón egyébként nem volt probléma Szoboszlai védekezésével, bár a Manchester United nem igen tette próbára a hazaiak hátsó alakzatát. Összességében hiába borult fel a pálya, a Liverpool képtelen volt bevenni a manchesteri kaput, így a szezon során először veszített pontot az Anfielden. A magyar középpályás egy órát kapott Jürgen Klopptól.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Robert Smith/MI News/NurPhoto via AFP

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FAdamus
2023. december 18. 12:58
Mandiner!!! Ébresztő!!! Ezt már hónapokkal ezelőtt ideraktátok Mandinerre!
blackpuli
2023. december 18. 11:47 Szerkesztve
Ez a kártya-sztori legalább 3 hónapos, nem? Szóval vót' má'. És ez NEM A TEGNAPI TELJESÍTMÉNYRE ÉRKEZETT REAKCIÓ, mint ahogy sugalljátok!!! Fárasztó... Vagy direkt trollkodtok az ilyen csőbehúzó címekkel?
Ugandai Bubu
2023. december 18. 11:29
Soros és a magyart bántó háttérhatalom direkt ráront a magyarra! Soros, Soros, Prüsszelben nem engedik direkth a magyar focit, báncsákbrühuhu. Azt lehet tudni, mit evett tegnap vacsorára, vagy milyen színű alsógatyát hord?
powerage
2023. december 18. 09:55
Azt lehet tudni, hogy Szöllősi György futball diplomata kb mikorra viszi a hivatalos tiltakozó jegyzéket az Electronic Artshoz a méltatlan értékelés miatt? Esetleg hadüzenet is lesz? Hírportál, basszátok meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!