Nem kellett három óra és minden jegy elkelt a magyar-szerb meccsre

2023. szeptember 22. 13:54

A magyar labdarúgó-válogatott telt ház előtt játszik legközelebb.

2023. szeptember 22. 13:54
null

Pénteken kezdődött a jegyértékesítés a magyar-szerb rangadóra, az MLSZ tájékoztatása szerint kevesebb mint három óra alatt minden jegy elkelt az október 14-i mérkőzésre.

„A korábban nagy számban eladott bérletek miatt alacsonyabb volt a megvásárolható jegyek száma a válogatott következő hazai tétmérkőzésére. A megvásárolható belépők 12.50-ig gazdára találtak” – írta a szövetség.

A magyar csapat négy hazai Eb-selejtezőjére több mint 30 ezer bérletet értékesítettek a sorozat kezdete előtt. 

A magyar válogatott négy lejátszott mérkőzésen szerzett tíz pontjával jobb gólkülönbségének köszönhetően vezeti a selejtezőcsoportot a második helyen álló, ugyancsak tízpontos szerbek előtt, azonban a rivális ugyanakkor egy mérkőzéssel többet játszott. 

(MTI)

Nyitókép: ANDREJ ISAKOVIC / AFP

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blanconegro
2023. szeptember 23. 11:01
És ebben a folyamatban komoly szerep jutott a Fidesz kormánynak.
Búvár Kund
2023. szeptember 22. 18:48
Fegyör bandinak vajon jutott jegy???
Reszelő Aladár
2023. szeptember 22. 18:01
Bérletet kell venni. Klubtagságival 15% kedvezményt is adnak. Ha már csak a maradékra lehet pályázni, akkor inkább sanszos a bukta mint a siker. Elvileg most 30k-nál is többen vettek bérletet. Legközelebb lesz ez 40k is, ha sikeres az EB (csak legyünk ott). Eljön még a nap, amikor minden bérlet el fog kelni messze elővételben. Egy büszke nemzetnél ez így szokás.
Haragosi
2023. szeptember 22. 16:54
Mikor kezdték árulni a jegyeket? Naponta figyeltem a híreket - erre csak ez jön, hogy elfogyott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!