Hány lélegeztetőgépet vehettünk volna Szoboszlaiból!

2023. augusztus 28. 16:24

Túlértékelt, törékeny, se fizikuma, se akaratereje! És milyen beképzelt!

2023. augusztus 28. 16:24
Mező Gábor
Mező Gábor
Facebook

„Ebből a Szoboszlaiból sem lesz semmi, meglátjátok!

Newcastle, Liverpool, ilyeneket írnak, de nemhogy ezek, egy török csapat sem fogja elvinni! Túlértékelt, törékeny, se fizikuma, se akaratereje! És milyen beképzelt! Ez tényleg azt hiszi magáról, hogy jó futballista! Legalább szarná össze magát már a Himnusz alatt, mint a régiek, de ez még arra sem képes! Nagyképű hülyegyerek! Tipikus »enbéegyes« kókler, tetovált Illés Béla!

Együtt kezdtük még a Gammában, ötször jobb voltam nála, csak hát az én apám nem fizetett be! Tudjátok, hány ilyen Szoboszlait láttam már? Ezeket ettük meg reggelire, itt egy bőr, ott egy bőr, a végén már sírt a hülyéje.

A rúgótechnikája elmegy, de ilyenből van vagy száz mindegyik ligában! Legalább száz! Azt se tudjuk, mi a posztja, csatár ez vagy irányító, szélső, mit tudom én, de nem ér ez a gyerek ötmillió forintot se, nemhogy ötmillió eurót! Ki az, aki kifizeti érte? Jöhet majd a Felcsútba a hülyegyerek! Liverpool, meg Newcastle, ilyeneket írnak, röhögnöm kell!

Örülhet, ha Bognár Gyuri elviszi majd a Pakshoz! Viheti a vízespalackját az ötvenéves, száznegyven kílós Böde Daninak!

Hány lélegeztetőgépet vehettünk volna Szoboszlaiból!”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2023. augusztus 29. 11:07
Ezt nem fajkasházi írta álnéven?
röviden
2023. augusztus 29. 05:29
Két szomorú dolog van. Az egyik, hogy hányan nem, képesek érzékelni a paródiát. A másik, hogy amennyiben olvasgatjuk a Liverpool szurkolói oldalait, a magyar nevek után sok erre hajazó hozzászólást olvashatni.
nakatomi
2023. augusztus 28. 21:41
Mivel sokan nem tudják, hogy kicsoda Mező Gábor, ezért sokaknak nem esik le, hogy ez egyfajta paródia. Ahogyan az egyik kommentelő megjegyzésére, válaszként írta ezzel kapcsolatban: "Ez egy szokásos reakció a társadalom egy kicsi, a károgatásra kapható részétől, amely felülrepzentált a kommentálók között."
1948samuk75
2023. augusztus 28. 20:59
És ki ez a barom Mezö Gábor?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!