Maradona brazil mezben? – rémálom lehetett ez vagy valóság? Ganxsta Zolee elmeséli – VIDEÓ

2022. november 28. 10:21

„Maradona azt álmodja, hogy a brazil himnuszt énekli a brazil válogatottban. Jön a kamera, éneklik a brazil válogatott tagjai a himnuszt, egyszer csak ott van Maradona brazil mezben.” Hogy mi lesz a történet vége és lehet-e ezen a vébén brazil-argentin álomdöntő, azok után, hogy az argentinok 2-0-ra legyőzték Mexikót, nos ez is kiderül a videóból, ahol Ganxsta Zoleeval, Harsányi Leventével és Hevesi Tamással Csisztu Zsuzsa beszéli ki a vébé furcsaságait.

2022. november 28. 10:21
null
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

Most, hogy megmenekült a szaúdiak ellen elszenvedett csúfos vereség után Argentína azzal, hogy második csoportmeccsén 2-0-ra legyőzte Mexikót, 

létezik az a forgatókönyv, hogy összejöhessen a brazil-argentin álomdöntő.

De mennyire utálják vajon egymást a brazilok és az argentinok és hogy viszonyulnak egymás futball-kultúrájához? 

A női játékvezetők vébé-szereplésétől, a sörhiányon át, a németek eddigi blamás produkcióin keresztül a fenti álomdöntő valószínűségéig a katari világbajnokság számos furcsaságát beszéli ki Ganxsta Zolee, Harsányi Levente és Hevesi Tamás.

Videónk: 

A nyitóképen: Maradona és Ronaldinho. Fotó: NILTON SANTOS / CBF / AFP

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!