Szilágyi Áron még legalább egy egyéni világbajnoki címet szeretne szerezni

2021. augusztus 24. 14:33

„Zavarna, ha úgy kellene visszavonulnom, hogy azt az érmet nem tudhatom a vitrinemben” – mondta a háromszoros olimpiai bajnok.

2021. augusztus 24. 14:33
null

A MOL Csapat készített egy interjút Szilágyi Áron, háromszoros kardvívó olimpikonunkkal. A történelmi eredményt elérő vívónk megvallotta, hogy talán soha nem fogja úgy érezni, hogy egy lapon kellene emlegetni a nevét a sportág történetének legnagyobb alakjaival. Nem tartja magát sem a vívás Muhammad Alijának, sem a Federerjének.

Ezen felül megjegyezte, hogy

adja magát, hogy még nincs egyéni világbajnoki címem, és őszintén szólva zavarna, ha úgy kellene visszavonulnom, hogy ezt az érmet nem tudhatom a vitrinemben”.

Kihangsúlyozta, hogy egyenlőre nem akar a közép és hosszú tavú tervekkel foglalkozni, csakis kizárólag a pihenéssel szeretne. „Nehéz időszak van mögöttem, rengeteg áldozatot hoztam azért, hogy elérjem ezt a nagyszerű célt, és most szeretném egy kicsit kiélvezni, hogy sikerrel jártam.”

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Istók3
2021. augusztus 24. 20:03
Hajrá!
Gullwing
2021. augusztus 24. 18:11
Úgylegyen!
2xli
2021. augusztus 24. 16:52
Áron, drukkolunk, hogy néhány egyéni világbajnokságot is begyűjtsél a negyedik olimpiai arany mellé!
balbako_
2021. augusztus 24. 16:06
Pedig az életkora alapján még egy olimpia - pláne 3 év múlva - bőven beleférne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!