Biciklitúrán mutatják be munkáikat a Műegyetem hallgatói

2012. május 18. 18:14

Betontúra címmel kerékpáros városnézést szervez a Budapesti Aszfaltprojekt, melynek keretében a Budapesti Műszaki Egyetem építészhallgatói által készített munkákat tekinthetik meg az érdeklődők.

2012. május 18. 18:14

Elkészültek a Budapesti Műszaki Egyetem Depó kurzusának építészhallgatói által tervezett köztéri betonmunkák, ezek megtekintésére Betontúra címmel kerékpáros városnézést szervez a Budapesti Aszfaltprojekt (BUPAP). Az egyetem Depó kurzusa 2010-ben indult, a részt vevő hallgatók utcabútorokat készítenek, eltört kőburkolatokat, megrongálódott felületeket egészítenek ki és street art projekteket valósítanak meg. Az elméleti órákat nem a tanteremben, hanem kint a szabadban, városi séták formájában tartják, hogy valóságos szituációban ismerjék meg azt a városrészt, amely befogadja a munkájukat – közölte az BUPAP.

A félév során elkészült munkák bemutatására a Critical Concrete – biciklis betontúra keretében kerül sor május 20-án 16 órától, a találkozó az Akvárium Klub lépcsőjénél lesz. A háromórás programon résztvevők a városi kerékpározás keretében megtekinthetik a betonműveket és találkozhatnak az alkotókkal is. A szervezők és a készítők bíznak abban, hogy néhány mű nemcsak a bemutató alatt, hanem hosszútávon is díszítheti majd a főváros utcáit.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!