<![CDATA[mandiner.hu - Fidesz]]> http://mandiner.hu/tag/fidesz/ hu-HU <![CDATA[Gyurcsány Ferenc (Facebook): Nincs bocsánat]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fidesz (Közlemény): A baloldal mindig a külföldi üzleti érdekeket védi]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szanyi Tibor (Közlemény): A jogbiztonság megcsúfolása]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fekete-Győr András (Facebook): Újra itthon]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pap Szilárd István (Mérce): Abszurd és káros a hajléktalanság büntetése]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[„Nem szeretnénk Jobbik 2.0 lenni” – Dúró Dóra a Mandinernek]]> „Tényleg megfordult bennem, hogy abbahagyom a politikát” – vallja meg Dúró Dóra. A Jobbikból való kilépése után a Mi Hazánk Mozgalom alelnökévé avanzsált politikus lapunknak azt mondta: jelszópárosuk a „Váltsunk kormányt! Váltsunk ellenzéket!”; ugyanakkor szerinte ha egy olyan intézkedést hoz a kormány, ami a magyar emberek számára jó, „akkor mi azt támogatjuk, ettől persze az ellenzék többi része rögtön Fidesz-ügynöknek minősít minket”. Dúróval a Jobbikkal kapcsolatos érzéseiről, a Mi Hazánk szervezéséről, valamint a női politikusi és az anyai létről is beszélgettünk – még a Walking Dead és a Mancs Őrjárat is előkerül nagyinterjúnkban.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jámbor András (Mérce): A korrupció nem csak a pénzünket, a képzeletünket is fogva tartja]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mráz Ágoston Sámuel (Nézőpont): Bajor választás magyar nézőpontból]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szanyi: Rongálják az emberiség esélyeit a Fideszben]]> Ma az a hazafi, aki tudja, hogy a magyar demokráciát helyre kell állítani – hangzott el az ellenzéki európai parlamenti képviselők fórumán, ahol Niedermüller Péter, Szanyi Tibor és Ujhelyi István beszélgettek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Momentum Mozgalom (Közlemény): A Fidesz legyőzhető]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A Sargentini-jelentésre adandó válaszról döntenek ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jobbik (OS-MTI): Az encsi lincselés az utolsó csepp a pohárban]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hollik: Minden napra jut egy bevándorláspárti brüsszeli javaslat ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fidesz: Miskolc nem kér Gyurcsány bevándorláspárti politikájából]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megalakult a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje]]> Megalakult a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje – jelentette be a csütörtökön Németh Szilárd, a testület elnöke.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fidesz: Ha a szocialistákon múlna, már betegellátás sem lenne Magyarországon]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nézőpont: Tarlós egyértelmű esélyese a főpolgármester-választásnak]]> Ha összefogna a teljes ellenzék sem tudnák legyőzni Tarlóst, amennyiben most vasárnap tartanák a főpolgármester-választást.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[„Semmit nem tettünk rossz szándékkal” – Kövér László harminc évnyi politikáról]]> „Ha csak azt nézzük, van-e bármi a komoly döntéseink között, amit bánok vagy szégyellek, akkor rövid válaszom, hogy nincs” – von mérleget Kövér László a Fidesz és saját pályafutásának elmúlt harminc évéről. Hozzáteszi: „Talán mértéktartóbb és bölcsebb is lehettem volna egyes megnyilatkozásaimban”, de „rossz szándékkal semmit nem tettünk”. Mit mondana ma a házelnök a hajpántos, ifjú Kövérnek? Miben volt különb Horn Gyula a mostani ellenzéknél? Kell-e még törleszteni a negyven évnyi kommunizmusért? Hogy lehet, hogy a Fideszt még a saját pártcsaládjában is leszavazták a Sargentini-jelentés elfogadásával? Mi a mai európai viták tétje? Az Országgyűlés elnökét kérdeztük nagyinterjúnkban.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Halász János: Amióta áll a kerítés, csökkent a nemzetbiztonsági kockázat]]> A Fidesz-frakció szóvivője idézte a nemzetbiztonsági szolgálatok összegzését, amely szerint a kerítés bevált, védi az ország és Európa biztonságát.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Trombitás Kristóf (Mandiner): Nem kár a Jobbikért, nagyon nem kár]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Francia lapban védi Orbánt Bayer Zsolt]]> „Egyszerre vagyok újságíró és harcos” – nyilatkozza Bayer Zsolt, akivel a francia L'Incorrect című lap készített nagyinterjút. A jobboldali újság többoldalas összeállításban mutatja be az új kelet-európai politikai törekvéseket, címlapján Szent István budavári szobrával.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nagy Iván Zsolt (HVG): Helyzet van]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fidesz: Elutasítjuk Magyarország megbélyegzését!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Böcskei Balázs (Azonnali): Miért sérülékeny az Orbán-rezsim?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Wolfgang Sobotka óva intett attól, hogy elhamarkodottan ítélkezzenek a Fideszről]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fidesz: A magyar ellenzéki EP-képviselők már választottak és a bevándorláspárti oldalra álltak]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gulyás Gergely Münchenben: A bajor CSU továbbra is Magyarország barátja]]> A CSU-ban „továbbra is Magyarország barátait találhatjuk”, akik pedig mégsem barátok, csak „átmenetileg fordulnak szembe Magyarországgal” személyes ambícióik, karrierjük miatt – utalt Manfred Weberre Gulyás Gergely.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Összefog az MSZP, a Párbeszéd és a Momentum az európai ügyészséghez való csatlakozásért]]> Azért kell csatlakoznia Magyarországnak az európai ügyészséghez, mert jelenleg az uniós források nem jutnak el az emberekhez, a pénzt „Orbánék ellopják” – mondja az ellenzék.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szijjártó elhíresült CNN-interjújával kampányol a Fidesz]]> Magyar felirattal látható a külügyminiszter interjúja.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hargitai Miklós (Népszava): Ennyit a reformról]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rétvári: A szünidei gyermekétkeztetés a családtámogatás egyik formája]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Zsiday Viktor (Zsiday Viktor honlapja): Miért nyert a Fidesz?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jobbik (Közlemény): Megbírságolták a Magyar Idők főszerkesztőjét]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kálmán Olga (hvg.hu): Hiányzik Rogán Antal és Kocsis Máté]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Még mindig parkolót akar a Budapest Park helyére a szoci képviselő]]> Senki nem akarja, hogy bezárjon a Budapest Park – ez derült ki a politikusok nyilatkozataiból. Nem akar P+R parkolót oda sem a ferencvárosi önkormányzat, sem a főváros. Pál Tibor MSZP-s képviselő viszont még nem mondott le a terület hasznosításáról, szerinte „vetésforgóban” kellene a szórakozóhelynek és a parkolónak működnie. Tette mindezt azután, hogy korábban ott állt Horváth Csaba mellett azon a sajtótájékoztatón, ahol Horváth bejelentette: kezdeményezni fogja, hogy jogszabályban mondják ki, nem lehet parkoló a területen.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Alföldi Róbert (Nyugat.hu): Itt a teljesítmény semmit sem számít, csak a párttagkönyv]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A Fidelitas is kiállt a Budapest Park mellett]]> „Szeretjük a Parkot! #WeLovePark” – írta legfrissebb Facebook-posztjában a Fidesz ifiszervezete.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Momentum Mozgalom (Facebook): Fidesz-MSZP nagykoalíció, a fiatalok rovására.]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ujhelyi István (Facebook): El a kezekkel a Budapest Parktól!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Schiffer András (Facebook): Mi lenne, ha egyszer az életben nem újulnának meg?]]> [...] Bővebben!
]]>