Egy amerikai lap Ukrajnára fogta a magas amerikai inflációt

2022. március 04. 11:29

Egy múlt hét keddi tweetben a CBS híroldal azt állította, hogy „az amerikai gazdaságot az ukrán válság miatt megemelkedett gázárak, infláció és ellátási lánc problémák sújtják.”

2022. március 04. 11:29
null
Takács Zsolt

A CBS News múlt heti twitteres bejegyzésében az ukrán válságra fogta az amerikai gazdaság gyengélkedését.

Az elmúlt 6 hónapban Jen Psaki, a Fehér ház szóvivője és Joe Biden átmeneti áremelkedésekről beszéltek, amit többek között a koronavírusra és az éghajlatváltozásra fogtak.

Joe Biden kevesebb mint 90 nappal ezelőtt azt nyilatkozta, hogy „az éghajlatváltozás és a koronavírus miatt az ellátási láncban jelentkező kihívások megnehezítik az egyszerű termékek előállítását.”

Talán az ukrán válság magyarázatot adhat az egekbe szökő gyilkossági rátákra, a hajléktalanságra, a kábítószer-használatra, valamint a demokraták által irányított amerikai városok széklettel teli utcáira is – veti fel a kérdést a Zerohedge szerzője.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2022. március 08. 20:44
a CBS-nek igaza van, a mostani infláció nagy része, (fél éve kb), meg pláne, ami ezután jön, nagyrészt az ukrán válság miatt van, és azt ki okozta? az USA...
Akitlosz
2022. március 08. 20:17
Ukrajna nem tud amerikai dollárt teremteni a semmiből.
h040183
2022. március 08. 20:17
Megelőztél! :) Nem értem az amerikai FOS elfogultságát Orbán felé! Viccelődünk, de szerintem árpilis 3 előtt el fog hangzani ez is!
nick89
2022. március 08. 20:17
Nem. Az a Fidesz KESMA-ja volt. Most jön a feketeleves, mert nem lehet büntetlenül szétlopni Magyarországot. A birkák most szopnak. A lölők meg dubajoznak tovább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!