Ilyen volt Ákos jubileumi koncertje (Képek)

2023. december 18. 14:39

A percekig tapstól és a lelátók dobogásától hangos Aréna azonban azt bizonyítja, hogy Ákosnak ismét sikerült maradandót alkotnia.

2023. december 18. 14:39
null

A dupla teltházas Opera fellépés után Ákos szokás szerint az Arénában zárta az évet, tőle azonban annál kevésbé megszokott módon, ültetett jubileumi koncerttel. Az ültetett koncert gondolata a legtöbb rajongót némi aggodalommal töltötte el: vajon élvezhető lesz így is az Ákos által képviselt műfaj? A percekig tapstól és a lelátók dobogásától hangos Aréna azonban azt bizonyítja, hogy Ákosnak ismét sikerült maradandót alkotnia. A lenyűgöző látványvilág, a meghívott különleges vendégek, a ritkán felhangzó dalok, az új köntösbe öltöztetett slágerek, az egymásba gyúrt dalegyvelegek és természetesen a további nem megszokott elemek: versmondás, kamarazenekar, vonósnégyes, filharmonikus zenekar, énekkar tették igazán méltóvá a 30 éves jubileum megünneplését. A koncert legtöbbünket valóban felemelt és végigrepített az elmúlt 30 éven, nosztalgikus hangulatot biztosítva, hol nevetve, hol könnyeket csalva a szemünkbe. 

Ákos úgy zárta az estét, hogy ha a Jóisten még 30 évet adna neki, azért nagyon hálás lenne. Mi is ezt kívánjuk neki: még legalább 30 évet, hogy a 60. jubileumi Aréna koncertet is közösen ünnepelhessük majd meg!

Nyitókép: Csudai Sándor

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lájkbajnok
2023. december 18. 18:03
Giccsparádé.
Lakat1983
2023. december 18. 16:39
Katartikus előadás volt! Érdemes több képet is megnézni, és elolvasni a hozzászólásokat! https://www.facebook.com/AkosOfficial/posts/pfbid0tqpyCZL5uf8aL4vSodvJrLiL7EmtyADysygB8geBCJ8EwHhNong7ax7Tg26bg5xKl https://akos.hu/galeria/20231216-az-elso-kepek-az-arenabol
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!