Interaktív Trónok harca-kötetet adott ki az Apple

2016. szeptember 30. 15:30

Csütörtökön jelent meg az Apple-féle iBookon a Game of Thrones: Enhanced Edition, azaz a Trónok harca regény bővített változata, ami regény mellett családfákat, térképeket, pecséteket és idővonalakat tartalmaz. George R. R. Martin szerint ez a következő lépés a könyvek világában. Még idén megjelenik ilyen formában a második és a harmadik kötet is.

2016. szeptember 30. 15:30

Az eddig ötkötetes, összesen több ezer oldalas, több száz karaktert mozgató, epikus méretű A tűz és jég dala-ciklus világában nagyon könnyen elveszve érezheti magát az olvasó. Most éppen ki is ez? Honnan jött, mit akar? George R. R. Martin fantasy-regényciklusának első könyvét a huszadik évfordulóra nem csak illusztrált ünnepi, de bővített digitális verzióban is kiadták – írja a Guardian.

A csütörtöktől elérhető Game of Thrones: Enhanced Edition a regény mellett a regények világára vonatkozó információkat is tartalmazza, így egy koppintásra vannak a családfák, idővonalak és jegyzetek, meg még sok minden más. George R. R. martin szerint ez a következő lépés a könyvek világában. A sorozat második és harmadik része még idén megjelenik ebben a formában, a egyedik és ötödik rész pedig jövő év elején.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!