Kurultaj: a magyar történelem „legfényesebb szakasza”

2016. augusztus 17. 13:16

Lovaglás, nyilazás, ostorcsattogtatás, nomád életmód, zene és páncélok: a Kurultájon járt a 888 stábja.

2016. augusztus 17. 13:16

2008 óta kétévenként rendezik meg Bugacon a Kurultáj fesztivált, avagy a magyar törzsi gyűlést. A 888 stábja járt a helyszínen.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polnemkor
2019. április 07. 01:13
http://pestisracok.hu/nomad-vilagtalalkozo-bugaci-pusztan/ "Negyedmillió ember. A misztikus és hanyagul odavetett számok országában bizonyára sokak számára megmosolyogtató, ha a szervezők egy rendezvényre legalább ennyi reménybeli látogatót jeleznek. Miután a hazai média hagyományosan javarészt tudomást sem vesz a kétévente megrendezett Kurultájról – Európa vitán felül legmonumentálisabb lovas hagyományőrző rendezvényéről –, az idén is ott kellett lenni Bugacon, hogy az arcokról lefagyjon a szkeptikus mosoly.
polnemkor
2019. április 07. 01:13
"Noha a bejáratnál nem üzemelt lélekszámláló, a hatalmas hun kapu felé hömpölygő és a helyszínt benépesítő tömeg látványa nagyjából igazolta a szervezők bejelentését, miszerint az ötödik magyarországi “törzsi gyűlés” háromnapos ünnepén végül látogatórekord született. A bugaci puszta három napra ismét a rokon gyökérzetűek – vagy ahogy a szervezők fogalmaznak: a hun és türk tudatú nemzetek – „világközpontja” lett, ahol megelevenedett a hunok, az avarok és a honfoglalás kori magyarok világa."
3M..
2016. szeptember 18. 13:46
Újra ott a vörös csillag, pontosabban. Mivel Oroszország jogutódja a Szovjetúniónak, annak minden adósságával együtt, amit azóta hiánytalanul, korrektül rendezett. Hasonlóképpen Magyarország is jogutódja a Magyar Népköztársaságnak, annak minden adósságával együtt ahogy Németország is az egykori Németországnak. Mindhárom ország zászlaja, a politikai berendezkedése, stílusa gyökeresen megváltozott. Személycserék pedig talán egyedül Németországban történtek, váltottak a legpusztítóbb liberális ideológia képviselőire. Csak a Nemzet! Szebb Jövőt!
Gombóc XVI. Artúr
2016. augusztus 18. 22:50
A Szovjetunió már valóban történelem, de egykori vezetőinek egy része még nagyon is valóság. Ugye tudod kire gondolok? Ami a zászlót illeti, az már valóban más, de az orosz harci repülőkön továbbra is ott virít a vörös csillag. A Jobbik nélkül szebb a Jövő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!