A Marson született, most a Földre jön

2016. május 26. 11:06

Egy véletlen folytán egy baba a Marson születik meg, tizenhat évesen viszont megengedik, hogy a Földre látogasson. Ő meg persze elszökik. Nyáron jön a The Space Between Us című film.

2016. május 26. 11:06

Ezen a nyáron érkezik a mozikba a The Space Between Us, itt az előzetes. A történet szerint egy Mars-misszió közben kiderül, hogy az egyik résztvevő terhes. A baba a Marson születik meg, de eltitkolják: Gardner Elliot a Marson nő fel, tizenhat éves korában azonban ellátogathat a Földre. Veszélyes a dolog, hiszen nem ebben a környezetben nőtt fel.Ő meg persze egyből elszökik, hogy találkozzon a lánnyal, akivel már a Marsról is tartotta a kapcsolatot.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WANTED
2016. május 27. 08:27
Az alapötlet sokkal többet mutat a hatásvadászra, erőltetettre sikerült előzetesnél. Ettől még a film lehet, hogy jó, nekem mindenesetre mesterkéltnek, műnek, tűnik így elsőre.
Akitlosz
2016. május 26. 22:11
Hát ha 200 év múlva játszódna a történet, akkor hitelesebb lenne.
Secnir
2016. május 26. 15:40
az előzetes alapján ugyanaz a srác játszik benne, mint az Ender's Game-ben - de még mintha az űrbéli díszletek is ugyanazok lennének...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!