A The Chemical Brothers új videója is már a 3D nyomtatásról szól

2016. január 27. 07:12

A „Wide Open” táncosa Sonya Mizuno megmutatja hogy néznek ki szintetikus testrészei.

2016. január 27. 07:12



A „Wide Open” a The Chemical Brothers legújabb videója, a főszereplő táncos benne sokaknak ismerős lehet az Ex Machina című tavalyi sikeres kiborgos filmből. A klipben lassan teljesen átalakul az egész teste szintetikus 3D nyomtatott műanyaggá. A 3D print lassan már kötelező lesz nemcsak a videóklipekben, hanem a filmekben is, igaz a nyomtatók ára is egyre csökken és beköltöznek a háztartásokba is ezek a jövőt nyomtató gépek.

 

A The Chemical Brothers már eddig is izgatták a kiborgok, a tavalyi „Sometimes I Feel So Deserted" is a gépemberekről szólt, a mostani dal a „Born in the Echoes” (2015) LP-n szerepel és Beck is közreműködött benne.
 
 

A tavalyi videót is a Dom & Nic páros rendezte, úgy tűnik annyira sikeres a 2 zenésszel az együttműködés, hogy végleg egymásra találtak (Hey Boy Hey Girl, Setting Sun). A Born in the Echos a Chemical Brothers 5 év kihagyás utáni első lemeze, még Grammy-re is jelölték a Best Dance/Electronic Album kategóriában, de a „Go” című opusz a Best Dance Recording listájába is bekerült.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!