Így hat a sci-fi a technikai fejlődésre

2015. november 09. 08:04

Mobiltelefon, tablet, pendrive – csak pár dolog, ami először egy sci-fiben jelent meg, aztán megcsinálták igazából is. De hol van a repülő autóm?

2015. november 09. 08:04

A Star Trekben már volt tablet és mobiltelefon, a Star Warsban pedig pendrive-ot hordtak a birodalmi tisztek. Az RTL Klub összeszedte, hogy mi az, ami megvalósult a science fiction ötletekből. 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2015. november 13. 17:37
És ahhoz mit szóltok, hogy a kínai kommunisták kormányzati támogatással elöntötték Európát adó- és vámmentes csempészáruikkal? Vagy ez a híres SÁRGA VESZEDELEM? http//www.monoricenter.hu
kizökkentidő
2015. november 13. 17:36
Kevésbé látványos, ám a bemutatottaknál nem kevésbé hasznos találmány a kommunikációs műhold. Felfedezője Artur C Clark sci-fi író. A fénysebességgel való utazást felejtsétek el már el! Az űrben nem sebesen lehet hatékonyan közlekedni, hanem helyben állva /térugrás/.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!