Rand Paul élőben streameli az egész napját

2015. október 13. 01:42

Rand Paul, a Republikánus Párt Kentucky szenátora bepillantást enged a szavazóknak egy elnökjelölt-várományos kampány közbeni hektikus életébe.

2015. október 13. 01:42
Megan Specia

Rand Paul, a Republikánus Párt Kentucky szenátora bepillantást enged a szavazóknak egy elnökjelölt-várományos kampány közbeni hektikus életébe. Ma élőben streameli az egész napját, amit Iowa államban tölt el.

Szóvivője, Sergio Gor elmondta, hogy a Snapchattől a Facebookig, a Periscope-tól a Vine-ig nemcsak az összes közösségimédia-platformot használják, hanem egészen közeli élményt akarnak nyújtani azoknak is, akiket a szenátor teljes napja érdekel.

Vincent Harris, a kampány elsőszámú digitális stratégája szerint a livestream lesz a Truman Show Rand Paul kampányváltozata.

Ha Paul betartja ígéretét, ő lesz az első elnökjelölt-várományos, aki egy teljes napját élőben streamelte. 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!