Electronic Beats: kétnapos pörgés Budapesten

2015. október 13. 14:26

Az Electronic Beats európai fesztiválsorozat idén szintet lép és egynapos, egy helyszínes eseményből kétnapos, sok helyszínes városi fesztivállá nő immáron Budapesten is, október 16-17-én. Az A38-on és az Akváriumban Omar Souleyman, a Hercules And Love Affair, Nozinja, Nina Kraviz a Kiasmos és az Âme duó lép fel mások mellett.

2015. október 13. 14:26

Az Electronic Beats visszatér Budapestre, méghozzá egy megújult, városi fesztivál formájában, október 15. és 18. között. A két fő zenei helyszín, az A38 és az Akvárium mellett a berlini flora&faunavisions studio exkluzív interaktív zenei kiállítása, a Floating Sounds is debütál Budapesten, az Anker't falai között. A Native Instruments workshopot tart az Akváriumban szombat délután, ha pedig mindez nem volna elég, közel 40 partneresemény csatlakozik idén a fesztiválhoz.

 
A kétnapossá növő városi fesztiválhoz idén budapesti galériák, kocsmák, innovatív projektek kapcsolódnak be. A zenei programokat illetően lesz Hercules And Love Affair-klubkoncert, láthatjuk Nozinját, itt lesz Omar Souleyman, a feltörekvő előadók közül pedig Fatima, Ten Fé és Howling, Nina Kraviz, az Âme és a Kiasmos, itthonról pedig a Volkova Sisters, Subotage, S. Olbricht, Seres, Bergi, Crimson és iamyank teszik teljessé a line-upot. A részletes programokat itt lehet elolvasni.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!