Több mint 130 ezren buliztak Zamárdiban

2015. augusztus 24. 09:53

Összesen 131 ezren vettek részt a Strand – Nagyon Zene és a B.my.Lake fesztiválon Zamárdiban. A Strandon Ákos, Steve Aoki és az All Time Low vonzotta a legtöbb vendéget, míg a B.my.Lake esetében Sven Väth, Richie Hawtin és Fritz Kalkbrenner volt a legnépszerűbb.

2015. augusztus 24. 09:53

Összesen 131 ezren vettek részt a Strand – Nagyon Zene és a B.my.Lake fesztiválon Zamárdiban, mindkét eseményt a Mol Nagyon Balaton programsorozat keretében rendezték meg. A szervezők közlése szerint a programnapok közül a Strand Fesztiválon Ákos, Steve Aoki és az All Time Low vonzotta a legtöbb vendéget, míg a B.my.Lake esetében Sven Väth, Richie Hawtin és Fritz Kalkbrenner volt a legnépszerűbb.

 
A Strand Fesztiválra 79 ezer, a B.my.Lake-re pedig 52 ezer vendég érkezett a Balaton déli partjára. A közlés szerint a sikerre való tekintettel jövő augusztusban is megrendezik mindkét fesztivált. A MOL Nagyon Balaton záróeseményeként szeptember 19-én a Vad Fruttik ad koncertet két komp fedélzetén, a Balaton közepén.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!