A tél Hegyalján is hideg

2013. december 14. 14:35

A Tokaj-Hegyalja Piac utolsó 2013-as piacnapján a hideg miatt kevesebben voltak a megszokottnál. Pedig nemcsak karácsonyi ajándék- és dísztárgyakat árultak a helyi termelők, hanem édességeket, süteményeket és disznóvágásból származó húsokat is.

2013. december 14. 14:35

A vásárlók száma ha csak minimális mértékben is, de elmaradt a megszokottól, talán a csípős időjárás tartotta otthon a máskor nagyszámú közönséget, viszont új arcok is felbukkantak a standok között, tudósít a december 8-i piacnapról a Szerencsi Hírek.

Zsiga Marcell országgyűlési képviselő, Miskolc fideszes alpolgármestere például a családjával nézelődött az áruk között és mint azt a hírportálnak elmondta, a különleges kínálat mellett a tiszta levegő, a napsütés csábította a Tokaj-Hegyalja Piacra.

A Tokaj-Hegyalja Piacot minden hónap második vasárnapján rendezik meg a 37-es út mádi elágazójánál, a Disznókő Szőlőbirtokhoz tartozó Sárga Borház parkolójában.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!