Új helyen a Gödör Klub

2012. november 28. 13:38

A Király utcai Central Passage-ban nyílik meg újra Müller Péter Sziámi koncertjével a Gödör Klub pénteken. Az első ütemben 1000 négyzetméteren fogadja majd a közönséget.

2012. november 28. 13:38

Müller Péter Sziámi koncertjével nyílik meg új otthonában  pénteken a Gödör Klub, amely a Király utcai Central Passage-ban is koncertekkel, kiállításokkal, színházi előadásokkal, civil és kisebbségi programokkal várja a közönséget.

A Gödör tíz évvel ezelőtt nyílt meg az Erzsébet téren, ahonnan idén januárban kellett kiköltöznie. A klub a Király utcai Central Passage-ban talált új otthonra, ahol az első ütemben 1000 négyzetméteren fogadja a közönséget péntektől – mondta el a Gödör szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Filep Ákos, a klub vezetője.

Az új koncepció szerint nemcsak kulturális programokkal várják az érdeklődőket, a passzázst többek között fair trade és designboltokkal kívánják „élő városi nappalivá” tenni – tette hozzá.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!