Mobilalkalmazással járható be a tokaji borvidék

2012. szeptember 02. 09:32

Elkészült Tokaj-Hegyalja és a Zemplén teljes turisztikai kínálatát bemutató ingyenes mobil applikáció Apple és Android telefonokra, amely GPS segítségével kalauzolja a látogatókat látványosságról látványosságra.

2012. szeptember 02. 09:32

„1-2 órás élvezetes sétáival önállóan fedezheted fel a várost. Séta közben hangos navigációval juthatsz el egyik pontból a másikba. Offline interaktív térképet adunk, így a használat során nem kell internetért fizetned. Útközben hasznos helyeket (éttermek szórakozóhelyek, boltok, stb.) is találhatsz a térképen. Különböző nyelveken használhatod. A térkép használata közben a program automatikusan követi merre jársz, persze csak ha szeretnéd. Útközben bármikor megörökítheted élményeid: fotózhatsz, szöveges és hangjegyzetet készíthetsz. Utad végeztével elmentheted útvonalad, majd feltöltheted weboldalunkra, ahol virtuálisan bejárhatod és mesélhetsz barátaidnak az útközben átélt élményeidről” - írják a Guide@hand alkalmazásról készítői.

Az alkalmazást Apple-készülékre itt lehet letölteni, androidos telefonra pedig ezen a linken érhető el a program.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
USsange
2012. szeptember 02. 14:22
Lassan feltámad a mandiner 2 napos álomkórjából. Két napig itt semmi hírt nem lehetett olvasni. Mordor szelleme kísértett a szerverek felett. :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!