Füredre vándorol a Dumaszínház

2012. július 10. 08:48

Nagyvázsonyból Balatonfüredre költözik a Dumaszínház, amely a fesztiválon DumaFüred néven tíz napon át megújult programokkal várja a nevetni vágyókat.

2012. július 10. 08:48

Stand-up comedy, tehetségkutató estek, vendégprodukciók és több koncert szerepel a Dumaszínház balatonfüredi nyári humorfiesztán, ami július 27-én kezdődik a balatonfüredi SunCity-ben - közölték a szervezők. Idén először szervezik meg az Allstars-estet, ahol a hazai stand-up legjobbjai lépnek a színpadra, illetve a humor három generációját egyesítő trió, Fábry Sándor, Hajós András és Sándor György. 

 
A SunCity területén egy 800 fős sátor, egy 200 fős klub és egy nagyszínpad várja a vendégeket. A stand-up comedy ismert szereplőinek műsora mellett lesz tehetségkutató és az idei év legígéretesebb felfedezettjei is saját műsort kapnak. Emellett a zenei programban fellép a Magashegyi Underground, a Heaven Street Seven, a Bëlga, a Budapest Bár vagy a Dumakoncert.
 
A DumaFüreden lesz továbbá L'art pour l'art Társulat, felveszi műsorát a Rádiókabaré, és szerepel a programban a Szomszédnéni odaát van című előadás is. A fesztivál részletes programja itt tekinthető meg.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!