Mi lesz Siófok legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyével?

2012. június 12. 14:14

Ez nem fogja azt jelenteni, hogy éjfélkor nálunk véget ér a program, hanem azt, hogy a nagystrandon, a homokban éjfél után nem fognak dübörögni a hangszórók. Interjú.

2012. június 12. 14:14
Lalátka Olga

Tehát számotokra nem érvényes a Coca Cola felé betartandó határozat és a Beach Clubnak nem kell este 9-kor lehalkítani a zenét? Mi a nyitvatartási idő?

Az önkormányzati rendelet úgy határoz, hogy 00.00 óráig lehet »hangos zenei szolgáltatás«. Ez nem fogja azt jelenteni, hogy éjfélkor nálunk véget ér a program, hanem azt, hogy a nagystrandon, a homokban éjfél után nem fognak dübörögni a hangszórók. 00.00 után a Beach Clubbon található épületben folytatódhat majd a party hajnalig, ahol mind az alsó szintet, mind a teraszt használhatják majd az idelátogatók. A Beach Club nappali nyitva tartási ideje változatlan, azaz 10.00-19.00-ig várjuk a vendégeket, az esti programok pedig rendszerint 20.00-tól kezdődnek majd. Ebben az évben három nagyobb rendezvényre is kaptunk engedélyt, amikor is hajnali 05.00-ig tarthat a party a nagyszínpadnál.

Mi történik, ha ezúttal is „hangos lesz" a zene? Szinte borítékolni lehet a feljelentéseket, ahogy az eddig is történt és aminek értelmében az előző esetben megszületett a határozat...

Az, hogy miért született meg a határozat, csak az tudja, aki olvasta a határozatot. Minden szempontból betartjuk a szabályokat, a feltételek ismeretében építjük ki a hangrendszert (is).”

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!