Összeállt a Sundance londoni programja

2012. március 09. 13:32

Változatos filmekkel, összesen 14 alkotással, közte Julie Delpy új művével várja az érdeklődőket a független filmek egyik legrangosabb seregszemléjeként ismert amerikai Sundance Filmfesztivál londoni rendezvénysorozata áprilisban.

2012. március 09. 13:32

Az április 26. és 29. közötti filmfesztiválon vetítik Delpy 2 Days in New York című komédiáját, Youssef Delara és Michael D. Olmos hiphop drámáját, a Filly Brown címűt, Szo Jung Kim road movie-ját, a For Ellen című alkotást, vagy Josh Radnor filmjét, amely a Liberal Arts címet viseli.
 
A dokumentumfilmes kínálatban szerepel a Finding North, egy tanulmány az Amerikában is tapasztalható éhezésről, a drogellenes háború következményeiről szóló The House I Live in és az Under African Skies, amely Paul Simon Dél-Afrikába való visszatérését követi nyomon, 25 évvel a zenész Graceland című albuma után.
 
Az amerikai Sundance Filmfesztivált Robert Redford alapította az 1970-es években azzal a céllal, hogy teret adjon a független filmeknek. A színész-rendező szerint a londoni program olyan amerikai gyártásban készült alkotásokat tartalmaz, amelyek „egyetemes tapasztalatokról és globális kihívásokról” szólnak. A brit főváros O2 Arénájában a Sundance Londont zenei fellépések, viták és panelek színesítik.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!