Szeremley Huba beveti magát

2012. február 22. 13:17

Ugyanazon az útvonalon fog elhaladni a jövő héten az Atlanti-óceánon Szeremley Huba vitorlása, mint amerre Rakonczay Gábor magyar kenus eltűnt. A badacsonyi borász szerint a nyílt vízen még a lehetetlen is lehetséges, feladni nem szabad.

2012. február 22. 13:17

Pár napon belül indul a Kanári-szigetekről Szeremley Huba Elisabeth névre hallgató vitorlása, és azon az útvonalon fog végighajózni, amerre a február 7-e óta eltűnt magyar kenus, Rakonczay Gábor is járt. Szeremley és útitársai naponta 160-240 kilométert tudnak majd megtenni, nagyjából jövő héten érik el azt a térséget, ahol Rakonczay lehet. „A nyílt vízen még a lehetetlen is lehetséges, feladni nem szabad. Megteszünk mindent, ami tőlünk telik” - nyilatkozta Szeremley a Blikknek.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!