Újrahangszerelt Himnuszt ajánl Réthelyi

2011. június 08. 18:50

A nemzeti erőforrás miniszter azt szeretné, hogy még az évzáró előtt eljusson az oktatási intézményekbe a Himnusz és a Szózat könnyebben énekelhető verziója.

2011. június 08. 18:50

Levelet írt az összes hazai közoktatási intézménynek szerdán Réthelyi Miklós. A nemzeti erőforrás miniszter azt szeretné, ha a Himnusz és a Szózat könnyebben énekelhető változata még az évzáró ünnepélyek előtt eljutna az iskolákba. A tárca sajtóközleménye szerint a miniszter bízik abban, hogy a magyarság összetartozását hirdető, jelképes erejű zeneművek most elérhetővé tett változatai népszerűek lesznek, az együtt-énekléssel pedig emelik majd az oktatási intézmények ünnepi pillanatainak fényét.

Az Oktatási Hivatal honlapjáról letölthető művek a Magyar Honvédség Központi Zenekara, és a Honvéd Férfikar előadásában hangzanak fel.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kérdés
2011. június 10. 10:18
Lábjegyzet: Többek között azért nincs kedve az ember lányának ide (sem) írogatni, mert mandínerből osztogatják, fosztogatják a tetszésindexeket. Kinek lesz így reális képe és miről? Annak, aki feltételezi, a közhangulatot mindig is manipulálják.
Julio Salazar
2011. június 10. 09:40
Úgy látszik szegény miniszter úr elfáradt a nagy szellemi kihívások tengerében. Nem kellene esetleg a nyugdíjazását kérnie ?! Mindenki jól járna !!!
Rm_
2011. június 09. 15:45
levelet írt. baszki itt már mindenki mindenkivel levelezni fog? E-mail nem volt jó? Kinek van nyomdája? Most már tényleg érdekel.
Alexander61
2011. június 09. 14:34
A telebaszott büdös Zsidó Kúrva anyádnak piszkáld a Magyar himnuszt azzal a Fasznak is kevés Orsós-al. Réthelyi vegyétek tudomásul ez itt a Magyar Köztársaság, sohasem lesz Izraeli gyarmat. Takarodjatok a parlamentből, Orsós és takarítd ki a szemetet amit be hordtál oda. 24 - órátok van arra hogy húzátok a beleteket mocskos Zsideszes büdös Zsidók!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!