Cannes Woody Allennel nyit

2011. február 03. 11:44

Woody Allen legújabb filmje, a Midnight in Paris (Éjfél Párizsban) lesz a 64. Cannes-i Filmfesztivál nyitófilmje. A május 11. és 22. között megrendezendő idei fesztivál zsűrijének elnöke Robert De Niro lesz.

2011. február 03. 11:44

Woody Allen legújabb komédiája nyitja a 64. Cannes-i Filmfesztivált. A Midnight in Paris (Éjfél Párizsban) főbb szerepeiben Owen Wilsont, Rachel McAdamst, Marion Cotillard-t, Kathy Batest és Adrien Brodyt láthatjuk majd. A Midnight in Paris egy franciaországi úton lévő amerikai család történetét meséli el. A francia first lady, Carla Bruni-Sarkozy múzeumi tárlatvezetőként debütál filmen.

A május 11. és 22. között megrendezendő idei fesztivál zsűrijének elnöke Robert De Niro lesz. A színészlegenda 10 év alatt az ötödik amerikai zsűrielnök Tim Burton, Sean Penn, Quentin Tarantino és David Lynch után. A versenyprogramban szereplő alkotások listáját április közepén hozzák nyilvánosságra.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. február 03. 18:35
Nem bírom Woody Allen-t. Szegről-végről, ő is pedofil. Legalább is határeset. De mindenképp egy erkölcsi halott a szememben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!