Életműdíjat kap De Niro

2010. november 10. 11:34

Kevin Spacey bejelentette: Robert De Niro a januári Golden Globe-gálán életműdíjat kap. Tavaly Martin Scorsese életművét ismerték el a külföldi újságírók.

2010. november 10. 11:34

Cecil B. DeMille-díjjal tüntetik ki a Hollywoodba akkreditált külföldi újságírók által odaítélt filmes és televíziós díjak 68. gáláján Kevin Spacey. A 67 éves Oscar-díjas színészt eddig összesen nyolcszor jelölték Arany Glóbuszra drámai és vígjátéki kategóriában egyaránt, de csak egyszer kapta meg: 1981-ben a Dühöngő bikáért.

A Cecil Blount DeMille Amerika legjelentősebb rendező-producer-forgatókönyvírója volt a 20. század első felében. A róla elnevezett elismerést korábban már átvehette Barbra Streisand, Al Pacino, Michael Douglas és Steven Spielberg. A tavalyi Globe-gálán Martin Scorsese életművét ismerték el a külföldi újságírók. A ceremóniát január 16-án tartják Beverly Hillsben.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!