De Niro és Pacino újra együtt

2010. szeptember 15. 13:12

Martin Scorsese irányítása alatt újra együtt szerepel a két legendás színész. A The Irishman című bérgyilkosos-gengszteres krimiben Joe Pesci is játszik.

2010. szeptember 15. 13:12

A valós történeten alapuló krimi egy bérgyilkosról, Frank „The Irishman” Sheeran-ről szól. Steven Zaillian forgatókönyvíró Charles Brandt I Hear You Paint Houses című regényéből írta meg a szkriptet, melyből az is kiderül, hogy Sheeran állítólag érintett volt Jimmy Hoffa maffiavezér meggyilkolásában.

Martin Scorsese rendezte már Robert de Nirót a Dühöngő bikában, az Aljas utcákban, a Nagymenőkben és a Casinóban is. Al Pacino és de Niro együtt szerepeltek a Keresztapa 2.-ben, valamint ők keltették életre a Szemtől szemben zsaru-gengszter párosát, legutóbb pedig A törvény gyilkosában is együtt dolgoztak. Pacino viszont még soha nem szerepelt Scorsese-filmben.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JKL
2010. szeptember 17. 07:34
Jimmy Hoffa elsődleges 'foglalkozása' szakszervezeti vezető volt.
küllő
2010. szeptember 16. 17:47
A Keresztapa 2-ben nem EGYÜTT szerepeltek! Mind a ketten szerepeltek benne, de nem együtt. A Szemtől Szembébe pont az volt az óriási, (többek közt) amikor EGYÜTT kávéznak.
arrow
2010. szeptember 15. 15:19
A Casinoban voltak a legjobbak; bár ott nem játszott Al Pacino. Biztos jó lesz!
zoli 29
2010. szeptember 15. 15:17
Biztató a névsor. Remélem, a producer nem az Ocean's Eleven példáját követte, amikor mindegy mi a sztori, csak pakoljunk bele 15 világsztárt, és garantált lesz a nézettség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!