Román rendőrök nyitottak tüzet az ukrán határ mellett

2024. április 21. 15:36

Igazoltatás elől próbált menekülni egy férfi.

2024. április 21. 15:36
null

Nyitókép: Silas Stein / DPA / AFP. Illusztráció.

Tüzet nyitottak a rendőrök egy igazoltatás elől menekülni próbáló férfira vasárnapra virradó éjszaka az észak-romániai Dorohoi városban – közölte a Botosani megyei rendőrkapitányság. A 25 éves, ukrán csempészárut szállító román állampolgár megsebesült, kórházba szállították, állapota stabil, orvosi megfigyelés alatt áll.

A gyanús jármű vezetőjét éjfél körül próbálta igazoltatni a dorohoi-i közlekedési rendőrség. Először úgy tűnt, eleget tesz a felszólításnak, de amikor a rendőrök az ajtóhoz közeledtek, a férfi elszáguldott. A rendőrök üldözni kezdték, majd az út során több lövést adtak le: előbb figyelmeztető lövéseket, majd rálőttek a járműre. Mintegy öt kilométeres üldözés után Saucenita településen sikerült megállásra kényszeríteniük.

A sérült sofőrt kórházba szállították. A 25 éves Szucsáva megyei lakos autójában 93, Ukrajnából származó, hűtőközegpalack került elő, amelyek eredetét nem tudta igazolni. A rendőrség minősített csempészés és testi sértés gyanújával indított eljárást.

(MTI)

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:41
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­ö­­­g­­­ö­s­ ­­l­­á­n­y­­o­­­k­ ­v­­­á­­r­­n­a­­k­­­ ­r­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
szabadabb
2024. április 22. 01:08 Szerkesztve
hűtőközeg palack???? az meg minek ???
Obsitos Technikus
2024. április 21. 18:56
Látod garbolci? Jó lesz ha vigyázol.
Akitlosz
2024. április 21. 15:52
Ukrajnában előbb lelövik az igazoltató rendőröket és csak azután menekülnek el. Eddig csak Amerikából láttam hasonló videókat, de ez Ukrajna. Ahol nem droggal kerekednek. Hanem fegyverrel. Az igazoltatottak szétlövik az igazoltató rendőröket. 1 20 éves rendőr halott, 1 rendőrtiszt súlyos sérült. A tettesek az ukrán 28. önálló gépesített dandár katonái, apa és fia. Valószínűleg lopott fegyvereket szállítottak. Még körözik őket. https://s2.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2024/04/1-1-1.mp4
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!