Washingtonban is kiakadtak Macronra

2024. március 27. 20:45

Az Egyesült Államok szerint elszámolta magát a francia elnök.

2024. március 27. 20:45

Az amerikai kormányzat megorrolt Emmanuel Macron francia elnökre, amiért belengette NATO-csapatok Ukrajnába küldését – írta a Bloomberg.

Egy magas rangú amerikai tisztségviselő azt mondta a hírügynökségnek, hogy

Washingtonban úgy vélik, a francia elnök kijelentései megalapozatlanok, és tovább növelik a feszültségeket Oroszországgal.

A Bloomberg forrásai szerint a francia elnök éppen ellenkezőjét érte el az elmúlt hetekben tett kijelentéseivel, mint ami eredetileg a célja lett volna. Számos nyugati vezető ugyanis határozottan kizárta a csapatok küldését, ahelyett, hogy „bizonytalanságban” tartották volna Vlagyimir Putyint, ahogy azt Macron tervezte.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. március 28. 09:47
Mit szaroztok ? Jöjjön az atom, es KÉSZ !
tornacsuka
2024. március 28. 04:45
Mit akar ez a Makaróni az oroszoktól ? Ránézett ez a hülye a térképre ? Picsafing méretű az országa, Oroszországhoz képest.. Annyi mindenük van a ruszkiknak, hogy akár ötven évig háboruzhatnának erölködés nélkül. Hát normális ? A rohadt háborúhoz zsé kell, irdatlan sok pénz. Meg irdatlan emberanyag. Nemrégen találtak régészek egy Napóleon korabeli tömegsirt oroszországban. Mutassák meg ennek a majomnak..
Himiko
2024. március 28. 01:47
Macron féle hiszti: már látja az új világrend változásait és meg akarja állítani? "Szenegálban a demokratikus választások hatására megváltozott a hatalom. A franciabarát jelölt kikapott az első fordulóban. Az ország új elnöke, Bashiru Jumaye Faye megígérte, hogy drasztikusan megváltoztatja a külföldi politikát. Faye választási programjában megígérte, hogy átgondolja a nyugati cégekkel, köztük a legnagyobb British Petroleummal és az Endeavour Mininggel kötött olaj- és gázügyleteket. Az új elnök azt is tervezi, hogy felhagy a CFA-frankkal és kilép a francia valutarendszerből. Komoly csapást mért Párizsra az a döntés, hogy kivonják a francia katonai kontingenst Szenegálból, mivel ezt az országot Macron kulcsszereplőnek tartotta a tengerparttal nem rendelkező Niger, Mali és Burkina Faso blokádjában." https://hu.topcor.ru/45749-francija-terjaet-kljuchevuju-koloniju-v-afrike-senegal.html - Algériát a gabonával tartották sakkban, Oroszország szinte teljesen átvette a helyét.
Bitrex®
2024. március 27. 22:05
Sátáni tekintet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!